woensdag 14 juli 2021

Im ..... in the rain...


 Maandagavond, heerlijk weer, dus lekker buiten sporten, ideaal, ik zag het zitten, dus de matjes naar buiten, de kb's naar buiten en laten we gaan.. heerlijk veel sporten.

Dus Frank had er ook duidelijk zin in, was zelfs vroeg voor zijn doen, en we begonnen zowaar 5 minuten te vroeg... Gelukkig was onze Benjamin Senior ook nog net op tijd om de warming up mee te doen.

We begonnen met onze traditonele warming up.. 2 rondjes rennen, 1 rondje knie hef, 1 rondje hakken billen, dan huppelen met de armen naar voren, daarna huppelen met de armen naar achteren.. en als afsluiting de lunges met rotatie.. daarna mochten we naar onze matjes en konden we beginnen.

Frank had er duidelijk zin in.. we kregen de 20 mood.. 

We begonnen met de 20 x squat met gewicht, daarna 20x sumo squat met gewicht.. net toen ik dacht we gaan de smalle squat doen gingen we over, waar ik een gruwelijke hekel aan heb omdat ik ze gewoon niet snel kan. en het kost  me zoveel tijd om het goed te doen, terwijl ik dat wel wil het goed doen. 15 lunges met rechts met gewicht, daarna 15 lunges met links met gewicht, en daarna 15 lunges om en om met gewicht. Dat doe ik dat op een gegeven moment zonder omdat ik merk dat ik dat niet kan.

De volgende oefening was push up, eerst diamant push up, nou die gaat dus niet, gelukkig maar 15 x, daarna kregen we de push up met je handen onder je schouders, dat 20 x, en dat ging ook niet echt, en als slot breed push up die 25 x, en voor het eerst heb ik het op mijn knieen gedaan, ik kreeg het niet voor elkaar na de training van gisteren met die gigantische hoeveelheid burpees en push ups. dus ik baalde.. maar iets om aan te werken dat blijkt wel.

Daarna gingen we hard lopen 4 rondjes.. en ik ben gek op hardlopen maar dit keer was het redelijk benauwd buiten en was ik dus kapot van dat lopen. het zat er niet echt in vanavond.. waarschijnlijk ook na het vele lopen van afgelopen zaterdag.

Terwijl we terug liepen naar onze matjes begon het wat te druppen, maar Frank, stoer als hij is zei meteen, jullie wilden buiten dan blijven we ook buiten, dus dat hebben we gedaan.. we zijn buiten gebleven.. Wat een ramp..

We kregen veel oefeningen met de kb boven ons hoofd, toen kwam de klap, we moesten met de kb boven ons hoofd lunges maken,  ongeveer 150 meter maar het kan ook meer zijn geweest dat weet ik niet zo goed. ben niet zo goed in afstanden, maar het regende behoorlijk dus het werd mister wed t-shirt verkiezing.. Benjamin Senior zei op een gegeven moment mijn broek gaat steeds strakker zitten, ik heb maar niets gezegd leek me niet gepast.... daarna moesten we lunges doen met link 10 stappen en en kb links, en daarna het zelfde met de kb boven ons hoofd rechts.

terug lopen om daarna een lunge links en rechts een squat en dan weer lunge links en rechts.. het was afzien en pittig

 Aan het einde, in de inmiddels stromende regen moesten we nog  wat schouder oefeningen doen erg leuk..  Als afsluiting mochten we nog even in de zaal afkoelen.

Het blijft ene wonderlijk gezelschap samen maar wat geniet ik van deze mensen, het is eigen, het is leuk we respecteren en accepteren elkaar en hebben lol naast het harde werken. kortom ik sport graag in de regen met deze mensen want we blijven er de lol van in zien

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten