zondag 14 februari 2021

soms met wat tegenzin....

Natuurlijk is het soms wel even doorbijten om te beginnen, en soms denk al na 1 ronde, Hou er maar mee op dit gaat hem niet worden.. maar altijd komt weer dat stemmetje.. wil je dan weer dik worden. en het stemmetje..  dus je wilt niet fit zijn. je wilt vatbaar zijn voor ziektes.. 

Dan zet ik de zeurknop om en ga dapper aan de slag... steeds toch variatie erin zodat ik denk. yes.. dat gaat lekker.. 
De nieuwe variatie is dat ik  voor elke volgend station, eerst 24 burpees, 24 swing, 24 iets met een kb tot aan de schouder en dan boven mijn hoofd... zodat ik dat al heb gehad.. om dan de eerste oefening te doen de truster en dan gaan we weer verder.... eerst weer de serie van 24, dan de truster en dan de roaw 2x.. en zo door.. 

Het is bikkelen en het gekke is dat ik na 2 rondes denk.. hey dit gaat lekker.. dit loopt.. en dus ga ik door.. ga ik steeds verder.. en voor ik het weet zit ik weer op 1000 cal verbrand en mag ik op mijn lauweren rusten.. kan ik genieten van  de dag of de middag.

Mijn vaste dagen om te sporten zijn inmiddels wel verschoven het is zaterdag, maandag en woensdag. de rest wandel ik  en 1 dag in de week heb ik een rustdag dat schijnt ook veel beter te gaan.

Inmiddels een dappere poging aan het doen om mijn ritme die ik behoorlijk verstoord heb op te pakken..  elke dag om 8 uur op, behalve in het weekeinde.. en dan niet meer even lekker gaan liggen maar om 11 uur naar bed.. zodat ik weer regelmatig ga eten, dat ik weer in mijn balans ga komen
en dat lukte de afgelopen week bijzonder goed.. ineens zomaar voor ik het wist werd ik spontaan om 11 uur moe, en werd ik om 8 uur wakker nadat ik eerst nog even had genoten van  de Iron Fist op Netflix.. een uurtje dus rond 0.00 gaan de luikjes dicht en doezel ik in een mooie diepe slaap

Nu hopen dat ik dit vol blijf houden zodat ik als we straks weer aan de bak moeten niet zo vreselijk moet wennen om om 6.15 op te staan en dan hoop ik dat ik het lopen naar mijn werk ook stug blijf volhouden. .moet nog een keer goed timen hoe lang ik er nu precies overdoe maar volgens mij scheelt het niet zoveel met als ik met de auto ga..
Kortom dit project van zet Harry terug in de zijn balans lijkt te gaan slagen.

Inmiddels worden de trainingen intenser en zwaarder. en daag ik mijn lichaam steeds meer uit . of het het gewenste effect heeft daar verschillen mijn lijf en mijn hoofd nog over en ik ben nog even zelf neutraal


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten