vrijdag 26 februari 2021

een nieuwe vriend... en wat voor eentje..

 
Ik dacht laat ik het maar groots bekend maken op het wereldwijde net. dan is dat meteen duidelijk...
Soms krijg je iets in je schoot geworpen waarvan je niet eens wist dat dat op je pad zou komen.
 
Maar laat ik het even goed uitleggen.. Zoals iedereen weet heb ik de eerste twee etappes van het Pieterpad gelopen, wat een aanrader is. als je de blogs hebt gelezen weet je dat het een bijzondere ervaring was, met alles er op en er aan, je gaat over grenzen, je komt jezelf en dat is het leuke ook anderen tegen, ook de grenzen van met wie je bent, en je gaat de strijd aan. het is op en top genieten van de uitdaging..
kortom ik vind het geweldig. en ga zeker hem afmaken.
 
Maar nu komt het, Collega en vriend Bas, liep natuurlijk ook het pad, ik heb met hem de dikste lol gehad onderweg. zeker ook met de mandarijnen en natuurlijk elkaar steeds plagen met opmerkingen etc.
kortom het was lol over en weer.
 
Toen ik echter besloten had om het pad alleen af te maken, bedacht ik me dat ik maar eens ging proberen op de manier van Bas. Hij had een heel klein rugzakje mee, met daarin wat ondergoed, denk zijn oplader. een waterzak, en ik denk wat toiletspullen en wat shirts en dat is het.. kortom ik dacht dat moet ik ook kunnen. 
Maar hoe doe je dat praktisch, hoe zorg je ervoor dat je toch nog goed loopt en geniet en genoeg bij je hebt voor 4 dagen of minder maar ook dat je nog fris ruiken blijft.

Natuurlijk de toiletartikelen is niet zo moeilijk, mini flesje Deo, mini flesje scheerschuim, mini flesje badschuim, al is dat ook wel te verkrijgen in de meeste hotels etc,  krabbertje om te scheren, wat pleisters etc,  dat is het. Onderbroeken nemen ook niet echt veel ruimte in , en je kan het zo regelen met je kleding en schoenen dat je dat aan hebt. en dus dat je gewoon daar 4 dagen in loopt, en ach als je wat ruikt leve de Deo en de aftershave..  
 
flesjes water en een beker neem je ook zo mee, geen punt
waar je alleen op stuk loopt is de sokken die je mee moet nemen.
Dus kreeg ik de tip voor woolsoks dat zijn sokken voor wandelaars van wol, die heerlijk schijnen te zitten en die gaan niet stinken. 4 dagen lang niet. nou geloof ik dat niet zo heel erg, mede omdat ik weet wat voor geur mijn voeten kunnen hebben na een lange wandeling dat ik dus mijn koffiepads al standaard bij me heb, voor in mijn schoenen, maar goed dat is te proberen..
 
Dus ik naar Bever, waar je alles kan krijgen wat je nodig hebt voor het wandelen, voor het lopen etc.
on line dan wel te verstaan., Wandel afritsbroeken, ben ik nog niet helemaal van overtuigd maar dat komt vast wel in de loop van de tijd maar nu voorlopig nog even niet wil er toch wel een beetje elegant uit zien tenslotte.
 
Kortom terwijl ik wat zat te kijken kwam ik deze wondersokken tegen  dus ik besloot ze te bestellen..
Ik had nog niet de bestelling de deur uit of daar was bergvriend Michael, met foto en de mededeling dat hij met persoonlijke zorg mijn bestelling in orde zou maken, en dat  hij dat met heel veel liefde zou doen.
 
Nou de foto deed me al smelten. en dat zomaar, wel ergens wat dubieus dat je voor de vriendschap/ liefde moet betalen maar toch,  je moet blij zijn met wat je toegeschoven word. dus ik ben meer dan blij.
 
Vrijdagochtend stuurde  Michael nog even en berichtje dat mijn bestelling persoonlijk door hem aan de Post nl was overgedragen en dat het goed zou komen..
 
nu ben ik wel benieuwd of hij er ook een persoonlijke kaart bij heeft gedaan.
 
al denk ik dat deze vriendschap/ liefde heel snel over zal zijn, want ik ben niet van plan om nog meer te bestellen bij hem vind hem nogal duur in onderhoud
 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten