vrijdag 30 november 2018

Slipper spel


Afgelopen vrijdag bedacht ik me ineens, dat ik wat kon gaan doen met de slippers die in mijn lokaal liggen. 
Deze slippers krijg ik van mijn lieve buurvrouwen die stewardess zijn en dus regelmatig in hotels slapen waar ze dan dus naast de flesjes met douchegel, body lotion, shampoo etc krijgen ook slippers krijgen. 

De Mini's die ik van ze krijg geef ik dan door aan een goed doel zoals het Ronald Mac. Donald huis, die om deze spullen zitten te springen. Ze kunnen ze gebruiken omdat natuurlijk heel vaak mensen daar hals over kop moeten overnachten en dan geen spullen bij zich hebben, dan kunnen ze deze mini's aan ze geven.

De slippers krijg ik ook en die ik heb ik dan in mijn lokaal liggen zodat ze gebruikt kunnen worden bij het kerstgala, als al die meiden op een gegeven moment niet meer op hun hakken kunnen lopen kunnen ze deze slippers aan doen.

Aangezien het nu een aanzienlijk voorraad was bedacht ik me, ik kan er wel iets mee gaan doen op het gebied van drama met mijn isk klas die ik het laatste uur heb op vrijdag.

Dus ik bedacht me ik geef ze in tweetallen elk een pakje slippers, dan krijgen ze een vrije opdracht dat ze zelf iets moeten gaan bedenken, dat mag alles zijn, als het maar origineel is.

Het eerste stukje ging werd gespeeld door twee meisje, ze speelden prachtig, over dat 1 meisje nieuwe slippers had en dat die ander die ook wilden, dus gingen ze naar de winkel om ze te kopen.

De volgende twee meisjes speelden dat ze een band waren en gebruikten hun slippers als muziekinstrument en speelden muziek en zongen er prachtig Arabisch bij 

Twee ander meisjes speelden een stuk over dat ze in de winkel deze slippers gingen kopen, ze waren helemaal in en vonden ze geweldig.

Daarna waren er twee meisjes die hadden op hun zolen gezichtjes getekend en speelden een poppenkast spel al zittend op de grond.. erg grappig was dit ook, zeker toen het gesprek een heel andere kant op ging dan ze hadden bedacht..

Het stukje waar ik echt vreselijk om moest lachen was van twee jongens, die liepen zgn op straat, en terwijl ze liepen hoorde je steeds iep.. au.. etc.. op een gegeven moment kijken ze onder hun slippers en blijken het mensen te zijn, ze hadden er een mond en ogen op getekend.. ze schrokken zich rot, gooiden de slippers weg en renden van het podium af.. geniaal dit

Het laatste stukje was ook erg gaaf, het ging goed, twee jongens speelden poppenkast en dat was zo leuk om te zien.

De stukjes heb ik natuurlijk nagesproken maar het mooiste vind ik bij de lessen van de isk dat ze lachen en lol hebben.

Aan het einde van de les zei dat ze mochten kiezen of ze namen de slippers mee naar huis, of ze mochten ze terug in de kast leggen.... er zijn veel slippers mee naar huis gegaan. zo zijn die dan toch goed terecht gekomen.

Een heerlijke les was dit weer op het laatste uur..  wat heb ik toch een mooi vak waar ik zo van kan genieten.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten