woensdag 7 november 2018

Getraumatieerde kinderen

Opstaan en ontdekken dat jouw e-mail account is geblokkeerd. Door je provider, hij schijnt gehackt te zijn. Dit is al een trauma opzich, mede omdat je dus geen mail meer kan versturen maar ook zit je ermee dat de uitleg over wat je moet doen zo onduidelijk is dat je dus geen idee hebt wat je moet doen. Aangezien ik dit natuurlijk te laat ontdek ben ik maar naar de cursus gegaan in Utrecht in de hoop dat ik daarna tijd heb dit op te lossen of zo .

Op het station kwam ik twee oud iskleerlingen tegen erg leuk weer om ze te zien, ze straalden. Het gaat goed met ze gelukkig.

De trein om
9.10 gepakt, was ff niet zo slim om te vroeg in te checken, nl iets voor 9 kostte me de volle mep dus heb ik weer uitgecheckt en net over 9 weer  in gecheckt. En stond ik op 40%  korting. De reis is leuk je bent er zo. Lopend naar het congrescentrum om te genieten.  Bij binnenkomst zag ik meteen een bekende trainer die ik graag mag, erg leuk om hem even te spreken.

De training die ik zelf volgde begon eerst met een uur praten over wat je verwacht, wat je tegenkom en tevens over hoe lis je het op, ik vond dat een beetje zonde van mijn tijd. Daarna kregen we de theorie en daar hoorde de dingen die ik al ken, mooie dingen ook, veel dingen die ik al doe werden genoemd.

De lunch was dit keer leuk en gezellig, dit keer geen zeure mensen maar heerlijke positieve mensen aan tafel.  Het middagprogramma bestond uit een paar praktische oefeningen en daarna in groepen een casus doorspreken. Was wel leuk maar had graag meer theorie gehad.

Om kwart over 4 was het klaar en kon ik naar huis, snel even een maaltijd gehaald bij Julia’s en door mijn haast  bestelde ik een prima gerecht volgens mij, ze vroeg of ik pitjes door de saus wilde, dat leek me heerlijk, dus ik zei doe maar wat extra.

Terwijl ik sta te wachten, wat rondkijk is ineens mijn maaltijd klaar, dus ik naar het Perron om
Te genieten van mijn ravioli en bij de eerste hap ontdek ik de fout... ze vroeg niet pitjes maar pittig... en als ik ergens niet van hou is het extra pittig... gelukkig  had ik genoeg water bij mij om te blussen.

Het was een mooie zinvolle dag dit keer. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten