dinsdag 13 november 2018

Benefiet diner

Omdat twee collega's de uitdaging aangaan om de Kilimanjaro te beklimmen voor War Child, is er op mijn school van alles aan de hand om te zorgen dat het geld bij elkaar gebracht word. Het mooie is dat we dus ontzettend druk er mee zijn. 

Gisteravond was er een benefiet diner in ons restaurant waarvoor we ons konden opgeven om te eten en zo een bijdrage konden leveren aan sponsoring voor deze actie.

Natuurlijk was het zoals te verwachten viel het een mooie avond, de aankleding was helemaal in stijl, namelijk met blauwe voile was er een soort van Kilimanjaro gemaakt.. waar de leerlingen liepen te stralen.

Het eten bestond uit een courgette soep, carpaccio of en Champions pasteitje, ( het voorgerecht) het hoofdgerecht was biefstuk van de haas, of zalm en voor mij een heerlijke oesterzwammen shoarma.. met natuurlijk de salade, appelmoes van het huis en patat.. Als toetje kregen we een kili..
dat was een toetje van soesjes, met ijs, slagroom en frambozen met karamelsaus.. een heerlijke maaltijd.


Het leuke vind ik toch wel dat ik de leerlingen zie stralen en werken, ze doen het zo mooi en goed.. ik geniet ervan. Ze zetten zich 100% in en koken al de hele middag, daarna gaan ze dus nog de hele avond in piekuren de hoofdgerechten klaarmaken en serveren..

De meiden in de bediening doen alsof ze het al jaren doen, het voordeel van een werkleer bedrijf is dat ze veel leren door doen.
Het eten is normaal 12.50 maar omdat het voor een goed doel was, was het nu 25 euro.. waarbij meteen alles naar War Child gaat.

Ook heerlijk bijgepraat met collega's wat ook wel een keer weer leuk is.

Het was een mooie avond met een mooi doel.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten