dinsdag 20 november 2018

brrr.. de kou komt in het land

Ik weet niet hoe die goed heilig man het doet, maar altijd als hij in Nederland een voet aan wal zet, begint de temperatuur ineens te dalen.. heel erg te dalen.

Zou het kunnen zijn dat dat komt omdat een aantal volwassen mensen zich niet kunnen gedragen en er alles aan doen om er voor te zorgen dat een feest geen feest word. Het begint steeds meer te lijken of twee voetbalclubs moeten spelen en men hoe dan ook rellen wil.... ik betreur dit ten zeerste. 
Ik ga me niet uitlaten over wat ik vind  van de persoon waarom het gaat, maar wel over hoe mensen zich hierin gedragen wat ik ronduit schokkend vind en vooral ook erg ongepast...
Iedereen die op sociale media hier een mening over heeft van mij mag je, maar val mij er niet mee lastig... om met de woorden van een goede vriend van mij te spreken...., nogmaals los van wat ik vind van de persoon waar het omgaat: " Mensen hebben te veel tijd, het is een soort van luxeprobleem om zich druk te maken over dit soort zaken......" laten we toch gewoon ophouden, we hebben al genoeg rellen met een ordinair voetbalwedstrijd tussen 010 en 020.. dus.... 

Maar terug naar de kou, zondag bedacht ik me bij het verschonen van mijn bed, laat ik  de twee helften van mijn 4 seizoenen dekbed weer eens met elkaar verenigen,. ze zijn nu alweer zon 8 maanden gescheiden van bed.... en dat doet geen enkele relatie goed... je moet iets niet zo lang scheiden is mijn ervaring.. 

Dus vol enthousiasme dook ik mijn kast in en pakte de hoes ( ik ben tegenwoordig super georganiseerd) met het dekbed en terwijl ik deze uit de hoes haal, zie ik dat ik geen drukkertjes heb..  kortom ik ben het gedeelte kwijt, dit is mijn logeer dekbed voor als ik mensen te logeren krijg... dus wat nu.. ik heb kennelijk in mijn opruimwoede van afgelopen zomer ook mijn gedeelte van mijn 4 seizoens- dekbed weggegooid... 

Ik ben maar gaan sporten en maar bedacht, okey als het heel koud is dan maar de kachel aan en anders gewoon een nieuwe kopen.. het is tenslotte wel lekker als hij compleet is..

Na een heerlijke lunch met een vriend  in Alphen  bedacht ik me dat ik best wel de dekbed gewoon in een dekbedhoes kan doen en die dan kan gebruiken als extra deken, dus dan is het alsnog een winterdekbed. Vol energie begon ik de bak te pakken die boven op mijn kast stond.. de goede lezer zal al opmerken wat er aan de hand was.. ik open deze box, pak een hoes, pak het dekbed en tot mijn stomme verbazing zitten hier wel drukknoopjes op/ in, dus deze past klikt wel vast aan het zomer dek.. dus ik heb even na zitten denken en besefte me dat ik dus ze allebei nog heb. en dat ik inderdaad nog een dekbed heb voor logees die in mijn kast ligt..

Intens gelukkig liggen mijn twee gedeeltes van mijn 4 seizoenen dekbed nu te genieten in elkaars armen in de hoes.  en kan ik weer genieten van de warmte die ze me samen geven..

Soms is zo iets simpels zon onverwachts cadeautje....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten