maandag 19 november 2018

handig dingetje

Als je soms je meer verdiept in dat wat er om je heen gebeurt ontdek je ineens dat er meer in de wereld is dan alleen maar Apple...

Al jaren heb ik een apple tv, maar ik kan er niet zoveel mee, omdat ik ontdek dat ik de aansluitingen niet goed krijg. 

Zaterdagavond was ik met vriend Patrick uit eten geweest en daarna bij hem thuis nog even bij hem thuis een bakkie gedaan om bij te praten over van alles en nog wat. Het was erg leuk en gezellig, natuurlijk kwamen we op de apple tv, maar nu bleek hij een googlechromecast te hebben, een ding dat je in een hmti aansluiting stopt en dan via wifi krijg je verbinding met je ipad of telefoon met als gevolg dat je dus alles op tv kan zien.

Ik heb er eens goed naar gekeken en bedacht me sinds ik af en toe wel wil kijken op Netflix maar ik dan zit met dat onhandig kleine scherm van mijn i-pad is het wel handig om eens te kijken of dit kan op mijn tv in de slaapkamer... als dat lukt dan kan ik daar dus toch de series kijken die ik wel wil zien maar graag op grootbeeld zie. zoals deel twee van de Crown.

Na een heerlijke maaltijd en een goed gesprek ga ik waarschijnlijk aan het einde van 2018 op een heel ander wijze 2019 in..

met mijn Google Chromecast.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten