donderdag 22 november 2018

en ook ik heb ze inmiddels

Ook ik ben nu voorzien van andere banden. Toen ik de oude Ka weg deed, had ik er niet 4 nieuwe seizoenen banden onder laten zetten.. dus ik baalde, ook dat er net nieuwe remschijven onder zaten, maar ja dat moest om hem door de keuring te krijgen.. met als resultaat dat ik te horen kreeg dat ik het komende jaar moest uitkijken naar een ander auto.. 

Dat is dus de nieuwe ka geworden, wel bekend die met dat rode dakje etc.. 

Echter onder mijn huidige auto zaten 4 zomerbanden en met de komende winter, hopelijk niet met teveel ijzel en sneeuw en gladheid etc, maar je weet het nooit, is het handig om voor de zekerheid toch maar over te gaan op de 4 seizoenen banden.. dus dat moest nog gebeuren.

Ik heb het weer angstvallig in de gaten gehouden omdat toen ik de afspraak wilde maken voor deze banden, zat de agenda zo vol van de garage dat het pas kon op 22 november om 15.00.. dus tja.. dat is wachten.. en hopen op geen sneeuw en andere ongemakken.

Natuurlijk besef ik me ook wel heel goed, dat ik de komende weken toch vooral in Alphen en omstreken rij, dus ach zon vaart zal het echt niet lopen maar je weet het nooit.

Inmiddels een middagje bij de garage gezeten. Op mijn werk was het heftig veel leerlingen hebben onrust, voelen zich moe etc gevolg veel gedoe, het is de vijfde week en dan komt er altijd veel naar boven. Niet zo gek.

Maar na een half uurtje te hebben gewacht kon ik met mijn nieuwe banden de weg op en hoop ik op veel veilige kilometers 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten