dinsdag 1 mei 2018

Berlijn mei 2018 (3)

Na een heerlijke nacht, ik slaap als een roos in Berlijn, is het opstaan altijd wat jammer, soms lijkt het heerlijk,om een hele dag in bed te liggen, maar dat is zonde omdat Berlijn roept. De voorspellingen voor het weer is wat minder, het is wat kouder en ook zal het gaan regenen... we zien wel denk ik altijd... het weer doet toch wat hij wil 

Het ontbijt was naast weer heerlijk ook weer erg gezellig, we hebben ons opgemaakt voor weer dag vol plezier en genieten van de stad die mij zo  dierbaar is. Voor het eerst als eerste beneden voor de mannen , een persoonlijk record.


We kwamen tot de ontdekking dat op 1 mei alle winkels en meeste musea dicht zijn .  Eerst hebben ee thee en koffie  met gebak. We liepen dus met ons goed gedrag om 10 uur buiten. We besloten om naar het joods museum te gaan, ik vond dst de mannen dit moesten ervaren. Het bleek een schot ik de roos, ze genoten zichtbaar. Daarna zijn ze gaan kijken bij de entoonstelling over Jeruzalem, deze had ik al gezien dus voor mij het moment om even in de shop te kijken en om door de tuin te dwalen. Tevens prachtige foto’s te maken .

Na het museum terug gelopen naar de metro  om een kopje thee na een lange wandeling 12000 stappen moeten we lopen incluis 9 trappen, 5 air squats en 10 lunches,  volgens de app van Chris, zijn we wat gaan drinken bij bikini’s im daarna naar het streetArt museum te gaan.

Voor mij heerlijk, een gratis museum Vlak bij Nollenforperplatz waar je dus in kan. Het was gaaf om te zien dat er veel nieuwe kunstwerken waren. Het was een mooi toetje na een mooie dag samen.
Heerlijk italiaans gegeten metkaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten