dinsdag 8 mei 2018

Heiloo

Heel lang geleden al afgesproken om naar Albert en Nadira te gaan in Heiloo,. Albert heeft daar een huis laten bouwen en dus was het tijd om dit eens met eigen ogen te bekijken.
We hadden afgesproken met elkaar bij de carpoolstrook waar ik dan met de Mannen mee zou rijden naar Heiloo, het is tenslotte onzin dat we met twee auto's gaan, dat is zonde van de brandstof en ook erg ongezellig.

Wel was het jammer dat ik even niet kon sporten vandaag, dat is zo wie zo al een zooitje deze week, omdat ik nu al weet dat ik drie dagen niet kan.. misschien wel goed voor het herstel van mijn lijf, maar of het echt goed is weet ik nog zo niet.. we pakken het wel op na de pinksterdagen..

Chris was onverbiddelijk ik moest om 11 uur op de carpoolstrook zijn zodat we meteen door konden rijden. Dus ik heb als een jekko gereden om op tijd te zijn, ik wilde hoe dan ook niet te laat komen, ik was natuurlijk weer door allerlei onvoorziene omstandigheden wat laat uit huis vertrokken, dus ik moest wel me haasten.  Gelukkig was ik aardig op tijd om te horen dat Chris standaard een kwartier extra rekent dus eigenlijk had ik achteraf nog best even kunnen sporten.. maar goed uitslapen is ook wel heerlijk.

De weg naar Heiloo, was bijzonder, omdat je het gevoel krijgt dat je toch een beetje buiten de echte bewoonde wereld treed, je komt in gebieden die je niet kent, waarvan je denkt. mag dit bestaan. maar het bestaat dus ja het mag dus kennelijk.

Het huis van Albert was prachtig, ruim, mooi strak en met een prachtige houten vlonder waar we konden zitten in de zon.. dat hebben we dus geweten.. de zon scheen en bleef schijnen. Na een heerlijke lunch zijn we gaan wandelen in de omgeving van Bergen, de reden waarom we niet naar het strand gingen had met het weer te maken, dus we konden beter gewoon lekker in de bossen lopen. Er waren prachtige huizen, grote huizen ook in het gedeelte waar wij liepen. Even waande ik me terug in Wannsee, waar ook zoveel grote dure huizen waren. WE hebben heerlijk bijgepraat over van alles en nog wat, en de tijd vloog om, we zijn nog even wat gaan drinken in een café, om daarna terug naar de auto's te lopen om naar het huis terug te gaan, waar ons een heerlijke maaltijd wachtte een soort van tapas achtig eten met een zelfgemaakte tomatensoep. Heerlijk en goed, ook de kool wortelsalade deed het prima.

Rond half 9 hebben we de auto gepakt en zijn we vertrokken naar huis, onderweg nog nagenietend en nog wat bij praten, was ik keurig om half 10 bij mijn auto die nog gewoon daar stond.. Afscheid van de mannen genomen, Chris wat geld toegestopt voor de Benzine, het ligt tenslotte niet naast de deur en vond dat ik mee moest betalen aan de benzine, een auto rijd niet voor niks tenslotte.

Terug in huis was het nagenieten,  wat een heerlijke middag met heel veel buitenlucht. ik denk dat ik de komende dagen heel moe ben,. ik heb teveel frisse lucht binnen gehaald.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten