donderdag 27 oktober 2016

Zelden sla ik mezelf voor mijn kop ..nu dus wel al tig keer

Ja hoor, ik ben al dagen bezig met mijn foto;'s van Sevilla leuk te maken, uit te zoeken en ook zeker te proberen om ze een goede plek te geven, een aantal foto's voor facebook, een aantal om te gebruiken voor de flarden.. en voor het flardenboek dat ik ga maken.. maar ineens, zomaar op woensdagmiddag, ik had vroeg vrij, wilde veel doen en dacht laat ik eerst maar eens de foto's eens bewerken en dan lekker in het album plaatsen voor vriendin Kitty,. Helaas liep het heel anders.

Ik was druk doende, hoefde niet meer heel veel foto's dus het schoot lekker op. Er zaten hele mooie en prachtige foto's tussen, echte plaatjes om te zien. En soms zo in en in teder of zo mooi dat ik er soms zelf stil van werd.

Dus ik was erg blij, ik hoefde niet meer zo heel veel foto'\s te bekijken dus ik was bijna klaar.

Tussen door leeg ik altijd mijn prullenbak omdat er anders zoveel in zit. Dus dit keer ook, ik ben erg fanatiek soms. Het bijzonder in dit verhaal is dat ik weer eens niet goed heb opgelet, ik doe meestal als ik foto;s heb neergezet dat ik ze ook meteen op een externe schijf zet voor het geval dat.. nu dus niet.

Kortom ik kan een heel lang verhaal vertellen maar het is heel simpel..alle fotos zijn weg, ik heb alleen nog de flardenfotos en wat foto;'s die op facebook moeten komen.. dus ik baal.

Van verschillende kantje komt er hulp aangesneld die me vertellen wat ik moet doen. Dat zijn heel veel mogelijkheden, maar nog niets heeft deze foto's opgehaald, Mijn hoop is gevestigd nu op de ict afdeling op school die voor mij even willen proberen of het wel of niet lukt om de foto's terug te halen
ik hoop het toch zo.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten