maandag 3 oktober 2016

en het harde werken word beloond

Mijn goede vrienden en ook de wat minder goede vrienden weten dat ik sinds ongeveer 18 jaar een fanatieke sporter ben geworden. Vroeger deed ik niets, okey ik tilde mijn arm op en was er al klaar mee, toen op het aanraden van een toenmalig, heel kortstondige vriendje, ging ik sporten bij Jawi. Geweldig vond ik het daar, er was veel te zien, er waren veel aparaten en er was erg vriendelijke personeel. okey op 1 na dan, maar ja die is inmiddels verdwenen, dat is ook niet zo gek als je al 18 jaar vaste klant bent bij de Jawi. 

Wel is het zo dat mijn sportpatroon is veranderd, eerst ging ik keurig 3 keer in de week de fitness afdeling bezoeken , daarna, omdat ik vakantie had, elke dag, de ene dag cardio de andere dag cardio en kracht .. en eigenlijk is dat zo gebleven, ik probeer elke dag te gaan. Het grappige is dat ik daardoor dus ook meer mensen leer kennen wat het ook leuker maakt.

Nadat ik een hele tijd dus de fitnessafdeling onveilig maakte kwam er toch een soort van verandering, ik ging mee doen met de groepslesjes en dat vind ik toch leuk, dat is toch genieten.. De Cross, de kettlebell, de pawi, kortom het kan niet op.

Sinds ongeveer een jaar is er een stempelactie bij mijn sportschool, waar het personeel alleen maar leuker aan het worden is, we hebben lol en praten aardig wat bij met elkaar, inmiddels weten we ook wat meer van elkaars prive leven waardoor je toch je nog meer verbonden voelt met de sportschool Daarnaast komen er allerlei soorten mensen, dik dun, sportief, onsportief, met veel lichaamshaar zonder lichaamshaar, met bril zonder bril.. kortom voor elk wat wilds... 

De stempelactie is helemaal leuk nu omdat ik vorig jaar een prachtige prijs won, namelijk een fotocollage op kunststof, daarop heb ik een prachtige stamboom laten maken voor mijn moeder om haar met kerst te geven. 

Deze maand heb ik twee flessen wijn gewonnen ter waarde van 18,50, dat is heel wat, voor iemand die geen wijn drinkt, helemaal geen alcohol drinkt, en die alleen maar wijn koopt met de naam Kaapse pracht bij de aldi, die 5 euro voor een fles wijn al veel vind.. kortom ik heb ineens twee super de luxe wijnen staan in mijn huis. Deze wijnen ga ik bewaren en zeker alleen openen als ik heel speciaal bezoek heb...


Geen opmerkingen:

Een reactie posten