zondag 9 oktober 2016

Fresh and Fast ( De ridders van de ronde tafel diner)

Gisteravond was het dan eindelijk weer zo ver, eindelijk zagen we elkaar weer om echt bij te praten, te genieten van elkaar. De mensen van de GGD en Exposer Yours van de allereerste Wensen en Grenzen editie bij ons op school. Inmiddels zijn we een hecht clubje geworden en hebben we met elkaar lol en regelmatig contact, dit zonder elkaar te overlopen, maar als er wat is dan zijn we er voor elkaar. We zijn altijd geïnteresseerd in elkaars leven en welzijn. 

Helaas moest één van ons verstek laten gaan wegens prive omstandigheden. Dit is toch wel weer jammer omdat we het zo leuk hebben met elkaar en dus ontbreekt er eentje. Natuurlijk vermaken we ons uitstekend met z'n vieren, maar toch.....
Gelukkig is voor hem de avond meegevallen.

De titel van onze eetgroep is wat misleidend omdat we ook een Jonkvrouw aan tafel hebben zitten, maar zonder haar kunnen we gewoon niet.

Ik was vrij vroeg bij het eettentje maar dat is ook wel lekker omdat je dan meteen ook een beetje de sfeer kan proeven, je kan ook meteen bepalen waar jij het liefst zit zodat je wat overzicht hebt. Ik was nog nooit bij dit restaurant geweest in de Kloksteeg maar het is absoluut een aanrader, wat een leuke sfeer, wat een leuke aankleding en daarnaast heerlijk eten en ook heerlijke toetjes.. grandioos vond ik het. 

We hebben natuurlijk naast het eten ook vreselijk bijgepraat over ons leven tot dusver. Over voorbijgegane relaties, over onze grootste frustratie over bepaalde mensen. Kortom het was heerlijk. Natuurlijk kwamen we op  Yoga, een van de groep is docent Yoga, en aangezien ik al had verteld over mijn ervaring met dat schaambeen naar binnen krullen etc, besloten we met elkaar om samen een keer bij hem een les te volgen voordat we uit eten gaan. Ik verheug me er nu al op. In februari gaan we met elkaar dus een les volgen bij hem. Ik hoop dat we ons kunnen gedragen en dat we ook nog samen er vreselijk om kunnen lachen na die tijd want inmiddels heb ik wel begrepen dat het een hele serieuze aangelegenheid is dat yoga.

Om 21.00 hebben we de bijeenkomst afgesloten en zijn we allemaal weer naar huis gegaan na genietend van elkaar en van deze avond. Wat blijft het toch altijd heerlijk om met een aantal mensen zon contact te hebben wat altijd leuk blijft en is, ondanks dat je elkaar niet zo vaak ziet, maar dat als je elkaar ziet je wederom gewoon verder gaat waar je gestopt was.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten