maandag 3 oktober 2016

De Bazar


Zondag weer een heerlijk dagje, begonnen met opstaan, okey dat is wel heel gewoon, maar toch dit keer ging het zomaar zonder de snooze, die ik soms in het weekeinde gebruik.. dus dat was al een pre, daarna ben ik gaan sporten.

De cross werd vandaag gegeven door een vervangen van Nathalie, we kende deze dame helemaal niet, dus dat was wel ff wennen. Ze had het goed voorbereid, drie eilanden met heel veel oefeningen die we steeds een minuut moesten doen.  5 oefeningen en dat twee rondes en dan door schuiven. Het mooie is dat je alles aanpakt en alle spiergroepen meteen ook aan het werk zet. Gevolg alle spieren en zintuigen incluis de oren zijn goed getraind.

Helaas was mijn vaste sportmaatje er niet, maar die lag, bleek later nog steeds ziek in bed, kennelijk een hele heftige griep.

Nadat ik me snel gedoucht en afgespoeld had, kleren aan, op weg naar Landman waar vriendin Kitty stond te wachten met haar auto om samen naar Beverwijk te gaan. Onderweg hoosde het al vreselijk, dus dat was wat minder maar goed in Beverwijk de zwarte markt is toch het meeste overdekt dus dat komt wel goed.  Dus wij samen heerlijk daar slenteren, de oogst was voor ons beiden goed. Ik heb weer een fles van mijn favoriete geur gekocht, daarnaast heb ik eindelijk een zonnebril gevonden die volgens Kitty mij goed staat en die ook nog past, een nieuw schermpje op mijn telefoon, namelijk een schermpje dat privacy garandeert, dus dat is ook lekker. Daarnaast weer heerlijk en leuke dingen voor bij een etentje, maar ook een geweldige nieuwe aan winst om mee te masseren. Kortom het is helemaal goed geweest.

We hebben samen gegeten bij een Turks restaurantje op de markt en dat was lekker. Wat ik vooral erg leuk vond is dat we bij het afrekenen de Thee die we besteld hadden gratis kregen. Meteen denk ik wel wat is er mis met het eten geweest..worden we ziek vannacht of wat is er aan de hand. Tot het moment dat ik dit schrijf nog niets aan de hand dus dat gaat goed.

Het was een zondag die weer een mooie herinnering opleverde, om weer met een tevreden gevoel op terug te kijken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten