zondag 16 oktober 2016

retourtje Musselkanaal

Ach het moest er toch weer een keer van komen, ik wilde naar mijn moeder toe. Ik dacht het slim aan te pakken door net te gaan voor de vakantie... maar goed achteraf niet handig. 

De hele week liep ik al op school met een vage verkoudheid, wat warmte aanvallen maar net niet ziek genoeg om me ziek te melden.. Ik herinner me de ongeschreven theaterwet : "Ga je dood, nee dan kan je nog steeds toneel spelen" m.a.w. "De show must go on"  Dus de lessen ook. Als ik me ooit ziek meld op school en meestal eens in het jaar gebeurt dat, dan is het ook heftig meteen, maar voor de rest bij een hoestje of wat dan ook, dan ga ik toch aan de bak, dan maar op halve kracht werken.. maar ja zoals ik al zei.. ik ga nog niet dood dus ik kan spelen.

Dit keer moest ik zo wie zo wel al was het wat minder in het lijf, mijn schoonzus en nichtje willen graag en nachtje in mijn huis slapen en moesten dus de sleutels ontvangen van mij. Kortom geen mogelijkheid om nee te zeggen of niet te gaan. Daar komt bij, het is wel 3 uur heen en 3 uur terug maar ik zit in de auto, het is er behaagelijk, het is mooi weer en het is lekker dus ach wat piep ik.. hooguit de drie uur bij mijn moeder is misschien wat meer inspannend  omdat het wat vaag is in mijn lijf, maar goed.. ik kan nu wel uitslapen omdat ik besloten had niet te gaan sporten.  Dit wil wat zeggen als ik dit besluit, ik ben gek op sporten en zeker de cross met mijn sportmaatje.

Achteraf ben ik erg blij dat ik niet gegaan ben zag wat ze hebben moeten doen, met de vakantie in het vooruitzicht is het een hele verstandige keuze geweest niet te gaan... al is het goed dat mijn sportmaatje me wel had gemist.

De rit naar mijn moeder is goed te doen, dus het ging snel dit keer, weinig verkeer op de heenweg, dus karren en vol gas. Dus was ik er binnen twee uurtjes in plaats van 2,30 uur dus een voor uitgang.

Natuurlijk is het heerlijk bij mijn moeder, lekker kletsen, ze had heel veel hapjes, teveel hapjes etc maar ach dat is mijn moeder en dat weet ik, dus prima. Daarna lekker pizza met haar gegeten en daarna weer naar huis, 2,30 uur onderweg, door inderdaad een tractor die 20 reed, waar ik niet aan voorbij kon vanaf musselkanaal tot aan Klijndijk.. dus balen.. maar goed daarna vol gast terug naar huis. Voor me een Duitse dame die net het rempedaal ontdekt had, ze remde steeds als ze een auto inhaalde, en dan gaf ze gas, vreselijk.. en dat bleef dus links rijden.. inmiddels weet ik hoe de files ontstaan...

maar het was wederom een heerlijke dag en ik heb vreselijk genoten .


Geen opmerkingen:

Een reactie posten