maandag 12 mei 2014

Broodje aap (1)

+
 
Naast de gebruikelijk blogjes die altijd wel kunnen , zoals de wet van Murphey, oneliners, flarden en oosterse wijsheden. Heb ik nu een nieuw onderdeel gevonden. Ik las in het boekje broodje aap verhalen een paar prachtige verhalen die natuurlijk niet waar zijn,. of op zijn minst ongeloofwaardig en ook weer net niet, daarom maar eens een aantal van die verhalen die altijd wel weer wat doen of je laten lachen.
 
 

Gestoorde passagiers

Een buschauffeur vervoert twintig psychiatrische patienten van de hoofdstad Harare naar de psychiatrische kliniek in Bulawayo. Bij een illegaal cafe aan de kant van de weg stopte hij om wat te drinken. Wanneer hij weer bij zijn bus terugkeert, ontdekt hij tot zijn schrik dat alle patienten ontsnapt zijn.
De chauffeur rijdt vervolgens langs een aantal bushaltes, waar hij mensen een gratis ritje aanbood. Als hij twintig mensen verzamelt heeft, levert hij hen af bij de psychiatrische instelling met de mededeling dat de patienten snel opgewonden raken.
Het duurt drie dagen voor het personeel van de kliniek doorheeft wat er aan de hand is. De echte psychiatrische patienten zijn nooit teruggevonden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten