woensdag 14 februari 2024

Nieuw

 

Afgelopen vrijdag was ik bij mijn huisarts controle of mijn longen schoon waren, een controle na mijn heftige griep die ik heb gehad. 
Bij binnenkomst ging ik zoals gebruikelijk meteen in de wachtkamer zitten, totdat mijn oog op een mevrouw viel die bij een apparaat stond en daar allerlei ingewikkelde dingen deed… toen het ik aankeek zei een mevrouw naast me dat ik me daar moest aanmelden dat ik er was. Dus terwijl ik naar het apparaat liep zag ik een vrouw staan die ongelofelijk stond te klungelen.. dus ik heb haar even geholpen nadat ik het even heb staan observeren wat je nu moest invullen. Dus je geboortedatum en dat was het. Was ff onduidelijk maar ik begreep het dus toen ik aan de beurt was voerde ik mijn geboortedatum in en ging ik terug in de wachtkamer.. om daarna te genieten van gestuntel van andere bezoekers met een ander bezoeker bij de dokter. 

We hadden meteen een gesprek over dat dit nieuw was en waarom dit was.. maar vooral ook over dat dit waarschijnlijk binnen een half jaar weer verdwenen zou zijn.
Aan de andere kant bedacht ik me het is een goed systeem omdat heel vaak de dokters je komen halen en dan voor niets lopen omdat sommige patiënten niet op komen dagen,  maar volgens mij word het zo niet ingezet..  want nog steeds kwam iemand aanlopen die dan vroeg om een patiënt die er niet was.
Maar ik ben dus benieuwd hoe lang zich dit nog gaat voortzetten maar ik heb me kostelijk vermaakt omdat ik zag dat 1 mevrouw die ik uiteindelijk maar even heb geholpen bleef klooien met haar geboortedatum, ze drukte steeds op een 1 en wilde dan een 3 drukken van 13 maar die 13 stond er gewoon in de lijst.. dus ze maakte het ingewikkelder dan nodig was.

Kortom mijn huisartspraktijk heeft weer een nieuw speeltje en ik ben benieuwd hoe lang dit blijft bestaan daar.. ik denk dat het een voorlopig experiment is..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten