dinsdag 3 januari 2023

kruik

 

zoals ik al schreef, ik was bij mijn moeder en die schat had een kruik in mijn bed gelegd omdat ik van die koude voeten had van het 1 uur lang met mijn voeten in de natte gras te hebben gestaan..

Nadat ik thuis was en ineens weer koude voeten had bedacht ik me, nu is het klaar ik ga een kruik bestellen ook lekker voor tegen mijn rug, mijn buik etc.. dus waarom niet

Gelukkig was de kruik tegenwoordig ook in mijn favoriete kleur te koop,namelijk zwart. dus die heb ik maar meteen besteld.

Nadat ik mijn pittenzak oververhit had in de magnetron, hij zag ineens zwart aan de buitenkant op het stof bedacht ik me... misschien moet ik deze maar eventjes in een bak met water leggen voor het geval dat de pitten nasmeulen en dus, ja precies brand veroorzaken, ik weet niet of dat kan maar beter voorkomen dan genezen.

En na een nacht zonder kruik in bed te hebben gelegen  kreeg ik vandaag mijn kruik binnen, mooi zwart, en ik ben superblij hiermee, wat is het een luxe, het brengt me terug in de tijd van mijn kindertijd maar ook de herinneringen aan de tijden dat ik op mijn slaapkamertje geen cv had, gewoon niks en dan had ik mijn kruik in bed die alvast het voeteneinde had verward en in deze tijden van toch bezuinigen, ik heb geloof ik precies 4 x de kachel even aan gehad is dit toch ook wel een luxe om te hebben.. zodat het bed voorverwarmd is.. en zolang ik niet een levende kachel hebt die het bed kan voorverwarmen, zal ik me intens tevreden stellen met mijn zwarte kruik in mijn grote witte vriend..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten