zaterdag 14 januari 2023

en weer....

 

Afgelopen donderdag waren we als team uitgenodigd om te komen eten in het restaurant op school. Dit is een restaurant waar ik graag kom, naast dat het eten goed is, is het heerlijk om leerlingen in klas 4 te zien serveren en te koken.

Dit keer waren de gerechten ook weer origineel bedacht en vorm gegeven. Onze gastheer aan de tafel was Bram, een leerling met een vreselijke droge humor, ik moet daar zo om lachen. Hij heeft een flair, humor en neemt geen blad voor de mond. heerlijk., ik hou er van.

We waren als sectie natuurlijk compleet, en zaten bij elkaar in de buurt. Heerlijk praten en kletsen en ondertussen heerlijk eten.

Het voorgerecht bestond uit carpaccio of mosterd soep, en natuurlijk vooral af de beroemde en berucht broodje dip.

Daarna kwam het hoofdgerecht, voor de vlees/ vis eters, diamanthaas of zalm voor mij een heerlijk stuk geroosterde bloemkool. Dit zorgde voor hilariteit, want Bram moest het brengen, en toen hij hoorde wat het was van de gastvrouw ( Laura) was er totale verbazing op zijn gezicht en in zijn stem te horen: Geroosterde Bloemkool???? alsof hij water zag branden. heerlijk, wat is dat toch altijd weer humor.

Het toetjes bestond uit panna cotta met een bolletje vanille ijs.

Het was wederom een heerlijke en gezellige avond in het restaurant.. ik vind en blijf het genieten vinden.





Geen opmerkingen:

Een reactie posten