donderdag 12 januari 2023

Bij Hen (lunchen)

 

Gelukkig blijven tradities bestaan waarvan er 1 is het lunchen met Elias eens in de zoveel tijd, lekker bijpraten en tevens vooral genieten van het samen zijn en het eten op een plek die we of niet kennen of 1 van  ons twee kent.

Bij Hen, ken ik natuurlijk van heel lang geleden, ik ging toen met school vaak naar de midgetgolf baan, loop er regelmatig langs met mijn wandelingen dus het is een prachtige plek om te zijn.

Daarnaast is het ook wel eens leuk om ergens te eten wat je niet goed genoeg kent maar wel bekend overkomt, dus de keus was gevallen op Bij  Hen.

Nadat ik bij de cross me behoorlijk had ingehouden maar daardoor niet minder gesloopt ben, 2 weken niets doen werpt zo zijn vruchten af.

De ervaring is ook wel dat ik weet dat als ik even doorzet dat ik mijn conditie zo weer op peil heb, dat is altijd zo namelijk maar het komt wel.

Het eten Bij Hen was prima, ik had een simpele uitsmijter met wat groente erbij Elias koos voor en flatbrood met van alles erop, zag er prima uit maar was wel een hele operatie om dit te eten

Natuurlijk hebben we heerlijk bijgepraat over oud en nieuw maar ook over onze verschillende kijk op opvoeden, al komen we behoorlijk dicht bij elkaar om eerlijk te zijn. 

Na een heerlijk samenzijn ben ik weer terug naar huis gelopen, wat erg prettig was.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten