dinsdag 15 november 2022

Pick Nick

 

Ineens kreeg ik de geest, waarom ga ik nog steeds zelf boodschappen doen, terwijl ik daar eigenlijk geen tijd voor heb, ik loop steeds er tegen aan, zeker met mijn nieuwe rooster dat ik gewoon er geen tijd voor heb, ik moet rennen en vliegen en dan altijd als ik in de supermarkt loop, kom ik toch thuis met dingen die ik niet nodig heb..

Dus ik besloot om maar eens te kijken of ik met Pick nick zowel goedkoper, duurder of net zo duur uit zou zijn, dan als ik zelf boodschappen ga doen. 

Dus nadat ik de app had geïnstalleerd ben ik maar eens het assortiment gaan bekijken om te zien dat er eigenlijk alles is, wat ik eigenlijk ook gewoon in de week koop.

Dus ik dacht ik ga het maar eens proberen,  nadat ik mijn volledige lijst had ingevuld kreeg ik meteen bericht dat het gelukt was, dat ze op vrijdagavond tussen 21.00 en 22.00 de boodschappen kwamen brengen, waarbij ik wel dacht. okey laat maar, ach wat maakt het uit ik ben toch wel thuis die avond.

Aangezien ik zaterdagavond vrienden kreeg te eten was het eigenlijk ook wel handig dat ze laat kwamen, kon ik even snel met de Franse slag mijn huis schoonmaken, daarnaast, de voorbereidingen treffen voor het eten met betrekking tot de tafelschikking.

Om iets over 9 stonden ze voor mijn deur met de boodschappen, ik moet zeggen het is ideaal, je krijgt alles in keurige plastic zakjes aangeleverd die je daarna gewoon weer mee terug geeft bij de volgende keer boodschappen .Je kan ook je statiegeld flessen meegeven etc, kortom om het is ideaal. 

De kosten vielen me ook mee omdat je nu koopt wat je nodig hebt en dus niet met extra veel thuis komt terwijl je dat eigenlijk niet wilt.. maar het is dan ineens zo handig

En ja ik ga heus nog wel af en toe naar de supermarkt bij mij om de hoek, maar dat zou ik zo wie zo doen, ook al had ik al daarvoor de week inkopen gedaan, dit omdat je soms toch nog wat dingen vergeet.

Maar het is wel een luxe. de boodschappen komen en je hoeft verder niets te bedenken heerlijk

ik hou er van

Geen opmerkingen:

Een reactie posten