dinsdag 8 november 2022

en het heeft weer een vervolg....

 


Eindelijk was het zover.. mijn afwasmachine werd op zijn plek geplaatst, ondanks dat alles goed was en de maat klopte bleek toch dat het net 1 mm scheelde, met als gevolg dat men met bruut geweld aan de slag ging.. en ja hoor doordat men met een rug tegen de voorkant aan aanduwde bleek er een behoorlijke deuk in de deur te komen.. en dat vind ik dan zo jammer. hij is nieuw en ik begrijp een hoop, maar dat vind ik echt onnozel.

Dus nadat ze mijn mijn hele keuken bijna had verbouwd, een vloerplaat had gesloopt, werd de vaatwasser eindelijk op  zijn plek gezet, klaar dus. .maar nee dus niet. want juist. de voorkant was dus stuk.. 

Dus wat nu, dus maar weer bellen met de Klantenservice, dat duurt bijna langer dan het halen van je volgende verjaardag, maar goed we ademen door en we hopen het beste ervan. 

Dus nadat ik heel lang had gewacht totdat ik eindelijk werd geholpen, bleek het nogal een gedoe te zijn, voordat men de order had gevonden en ook de mensen die hem geplaatst hadden, want wat bleek, ondanks hun goede bedoelingen , moesten ze dus zelf de foto's maken en niet ik, ze schijnen ook zelf het te moeten regelen om deze vaatwasser, of schadekorting te geven of hem te laten vervangen. 

Voor mezelf is het al duidelijk, natuurlijk is korting erg leuk en lekker, maar ik weet nu al dat ik me eindeloos ga storen aan deze deuk, en dat vind ik zonde, nu heb ik eindelijk een witte vaatwasser in mijn prachtige witte keuken en zit er een deuk in de deur.

Dus ik had al in mijn besluit genomen dat er hoe dan ook een nieuwe moest komen.

En ja hoor ze konden het niet vinden , ze konden de hele order niet vinden het was tevens onmogelijk om contact te krijgen met het bezorgbedrijf om deze vaatwasser te brengen, kortom het was een vreselijk gedoe weer. 

Inmiddels moest ik dan maar een appje sturen zodat dit snel kon worden opgelost.

De jongen aan de telefoon was uiterst behulpzaam gelukkig maar toch.. ik heb wederom mijn lesje geleerd... ik bestel niets meer bij de BCC, en weet nu al dat ik dat niet meen, want ik ben over het algemeen erg tevreden met hun producten...

....maar er komt dus nog een vervolg


Geen opmerkingen:

Een reactie posten