zondag 6 november 2022

Florence (dag van vertrek naar huis)

 

En dan is het alweer zover.. koffer pakken en op weg naar huis.Wat vliegt de tijd toch altijd.na gisteravond nog even door de stad te lopen dwalen waar we dus ineens in een straatje liepen waar we nog nooit geweest waren, gingen we laatste keer eten, een pizza, om daarna nog het traditionele ijsje te eten… het was een mooie afsluiting op deze manier van een prachtige vakantie, waarschijnlijk hebben we niet alles gezien maar we hebben zeker meer dan genoeg gezien. Het zit vol. Terugkomen in Florence ik denk het niet.. de herinneringen die er nu gemaakt zijn zijn dierbaar en kostbaar genoeg om niet te willen overtreffen...

De nacht verliep ook wonderlijk rustig.. wat erg prettig is, ik was om 6.15 op, tja al de wekker gezet voor de komende week… stom natuurlijk, die ging af.. nou ja kon ik mooi alles in alle rust doen, heeft ook zo zijn voordelen .

Florence kan nu worden ingepakt en zoals ik al eerder schreef met een mooi gouden strik in de kast met mooie en dierbare herinneringen. Op naar nieuwe avonturen en belevenissen in welke stad dan ook… er zijn e nog zoveel te bezoeken en te zien..zo wil ik ook nog een keer naar Thailand..en noem maar op, Egypte staat ook nog op de lijst om te bezoeken. Kortom er is nog zoveel om te bewonderen 

De wandeltocht na het ontbijt in ons buurtcafé incluis meteen de koffers, we moesten de sleutels op de balie laten liggen . Dat is hier het uitchecken. Dus na een wederom luchtig ontbijt, lees croissantjes met Nutella , en voorvertoningen eerst drinkyoghurt met Citroen  vond ik niet zo’n succes. Gingen we lopen naar het station, nog snel twee niet geziene streetart foto’s gemaakt om daarna met de trein door te reizen naar het vliegveld.

Het ging goed, ff lastig net het naar binnen gaan, ze konden de Applewatch niet lezen, de code, maar daarna konden we door na de hulp van een aardige Italiaan. 

De douane ging ook wonderbaarlijk snel. Ondanks de tig potloden en pennen ik de koffer van Ankie… het lijkt wel of  ze op vampieren jacht  gaat met al die houten staken in haar koffer.  Omdat we vroeg waren handen we de pech dat we lang moesten wachten. Dus dan maar schrijven en foto’s bekijken. En wat herbeleven van de vakantie die prachtig was. 

Op het vliegveld even heel druk geweest met de nodige kaartjes van vergeten verjaardagen en daarna het qwixx leuk spel om je tijd te verdrijven, nog leuker dat ik natuurlijk steeds win. 

Daarna een prachtig gesprek waarom je dingen op Facebook zet en wat je wilt met dat wat je deelt, dit oa naar aanleiding van een profielfoto die ik had veranderd, gemaakt in Florence door Ankie, waarop heel veel reacties kwamen, deze vond ik nogal dubieus omdat er een Foto staat van mijn achterkant die iedereen mooi vind.. gelukkig heb ik geen last van het idee dat mijn voorkant er slecht uit ziet, maar het is een feit ik verander bijna nooit mijn  profielfoto. Dus dan zorgt het toch voor ophef etc. 

En dan thuis de koffer uit gepakt, de spullen op de plek gelegd waar het moet zijn en tevens alles gewassen kortom ik ben thuis .











Geen opmerkingen:

Een reactie posten