zaterdag 26 november 2022

Lunch time...

 

Het was weer tijd, Elias en ik hadden elkaar alweer te lang niet gezien, dus tijd voor een lunch afspraak, we besloten eerst om bij de Lelie te gaan eten, maar ja dit ging pas om 14.00 open dus dat was praktisch niet handig, toen besloten we om dan maar te gaan eten bij  Hen, helaas ging dat ook niet door. Elias had besloten in goed overleg om zijn zoontje mee te nemen. Dat vind ik alleen maar leuk, zie ik dat kereltje ook nog weer even, al heb ik heel weinig met baby's ik vind ze leuk, maar pas als ze gaan lopen, praten en roken, drinken etc  dan vind ik ze interessant worden. nee hoor, maar wel als ze wat zelfstandiger zijn, dus wel al lopen, en praten...  maar dat is voor ieder zijn ding.. dus het is maar goed dat ik nooit aan kinderen ben begonnen.. 

Het weer was vreselijk koud, maar gelukkig waren zowel Elias als zijn zoon op tijd en konden we zo de Bagels en beans in, nadat we een goede plek hadden gekozen voor de kinderwagen, ik moet zeggen, soms schrijf ik flarden vanuit een roze ouder, over een zon uit het land van de gouden zon, maar dat is toch wel heel anders dan dat je ineens binnenkomt met een vriend en zijn zoon en je ineens ziet hoe men alles bij elkaar optelt. waarbij de conclusie is dat we twee roze ouders zijn... Ik viel wel door de mand omdat Elias toen het zoontje wat begon te huilen, hem meteen uit de wagen haalde en als een volleerde vader ging lopen en sussen.. en ik alleen maar ademloos kon kijken naar deze rolverandering,  wat hem trouwens goed staat.

We bestelden onze Bagels, ik met rijkelijke vega spullen, en Elias met carpaccio en een wit goedje, daarbij natuurlijk de groene thee voor mij en voor Elias de koude ice thee green.

We hadden heel wat bij te praten samen, zodat we weer tijd te kort kregen helaas. Natuurlijk moest er tussendoor nog een voeding worden gegeven aan het zoontje, wat heel natuurlijk ging, al mocht ik dan het flesje schudden en kreeg er toch een vreemde associatie bij.. maar dat is denk ik mijn gedachten.

Nadat we genoeg hadden bij gepraat en alvast een nieuwe data hebben geprikt voor het nieuwe jaar, liepen we nog even samen de aarhof in waar Elias nog wat moest halen en ik ook, en waar mijn auto stond op het dak. Ideaal dat het gratis parkeren is als je daar op zondag staat. Top.

Daarna ben ik even op jacht gegaan naar vochtvreters omdat mijn huis zo vreselijk vochtig is, bij thuiskomst bleek echter dat mijn  ventilatie systeem in huis uitstond met als gevolg dat ik dus behoorlijk wat vocht in huis heb.. maar goed dat het is nooit erg om wat extra vocht verdrijvers te hebben staan lijkt me

Ook nog even langs Ankie om de flarden met de foto's van Florence even af te geven die gisteren bij mij in de bus viel, zodat dat ook geregeld is, natuurlijk daar ook nog even bij staan praten om snel even de laatste nieuwtjes uit te wisselen....  en dat was het dan ook..  voor deze dag.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten