maandag 31 januari 2022

we worden steeds beter

Afgelopen zaterdag weer met buurjongen Jeroen wezen sporten op ons plekje waar we gewoon lekker buiten staan, uit de wind en zonder regen. Het is een prima plek om lekker te sporten en om buiten te zijn,. Het buitensporten vind ik toch stiekem wel heel erg lekker om te doen.

Ik had een training van sportmaatje Marjanne gekregen dus ik geef haar ook de eer om de training, met wat aan passingen naar haar te noemen.

We zijn begonnen met 2 rondjes rennen en daarna met de wod die ik had gekregen, maar om de 5 minuten ging de timer af en gingen we weer rennen, eerst dus 2 rondjes dan 3 en dan 4 dat willen we ook opbouwen om zo toch meer kilometers te kunnen maken.

We hadden er zin en hadden de dikste lol met elkaar, want hij was pittig. We hadden afgesproken zo rond een uur of 10 te beginnen tot ongeveer 11 uur. Dus we begonnen met de 10 naar 0 ronde.. maar aangezien we ook steeds tussen door moesten rennen van mij, bleek dat we om 11 uur pas klaar waren met de eerste wod, dus besloten we maar om wat buik oefeningen te doen om daarna naar huis te gaan.
Beiden weer intens blij dat we toch weer gesport hadden maar ook dat het er op zat.. en meteen elkaar de belofte gedaan dat we volgende week weer gaan sporten omdat het zo lekker is om te doen.

  Marjanne S

 

Warming up

2 rondjes rennen.. daarna weer om de  5 minuten rennen, eerst 2, dan 3 dan 4 en weer terug etc

 

10-9-8-7-6-5-4-3-2-1

Deadlift

Push press

Lunges (li&re)

Rows (li&re)

Burpees

Sit ups

Thrusters

Push ups

Squats

Leg raises

 

For time:

50 squats 25 sit ups

40-20

30-15

20-10

10-5

 

Emom 10 min

3 burpees

5 sumo squats

10 cross lunges

 

Buik

Tabata

45 sec werken 15 seconden rust

Leg raisers

Crunch

Plank rechts

Plank links

Plank recht

Pinguïn

Sit up

hip bridge

 

Tijd over?

25 rainbows

25 donkey kicks

25 liggende side leg lifts liggend

25 hip bridges

&repeat

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten