dinsdag 25 januari 2022

voorbereiden un do box

 

Aangezien de scholen geen open huis kunnen houden, we toch graag willen opvallen en zo leerlingen willen trekken is er besloten om de un do boxen van vorig jaar weer een keer te laten doen.

Dit vooral omdat het zo leuk is voor de leerlingen van groep 8, voor ons betekend dat extra veel werk, waarbij we vorig jaar in de lock down zaten en dus heel veel tijd hadden, moet dit dus ineens allemaal in onze eigen tijd na school. 

Gelukkig hadden we afgelopen maandag een organisatie dag waarbij we dus de dag in konden vullen zoals wij wilden. Dus besloten mijn zusters in het kwaad, de sectie kunst om die maandag maar met elkaar de  voorbereidingen te treffen, om zo de grootste klap werk voor te zijn.

We besloten om wederom het vinger poppetje en ook het theatertje te laten maken waarbij we dus niet zo heel veel hoefden te doen nu, lekker eenvoudig en goed te doen samen.

Dus we waren vroeg op school om deze dozen in elkaar te zetten, Helaas was het materiaal wat we nodig hadden er nog niet, met als gevolg dat we maar het voorbereidende werk hebben gedaan voor kunst, zoals de lapjes scheuren, alles uitzoeken en klaar leggen en zodra alles zover was konden we de dozen en zakken vullen.

Helaas duurde het nogal voordat alles er was, met als gevolg dat we dus toen de dozen er eindelijk waren, dezen als een gek in elkaar hebben staan te vouwen en daarna ze hebben gevuld met wat kon... vreselijk veel werk, en ergens ook frustrerend omdat je weet dat je het nog een keer moet doen,omdat de helft van wat je moet inpakken er nog niet is.

Gelukkig was het erg gezellig met elkaar en konden we erg genieten samen en hadden we veel lol dat is vooral belangrijk bij dit soort dingen.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten