dinsdag 19 januari 2021

geur.....

 

Het viel me al een paar keer op dat als ik in mijn werkkamer was dat ik een soort van kattepies lucht rook. maar ach dat kon toch niet.. ik dacht nog even dat het een tas was waar ik vaak boodschappen in doe, dus die had ik mooi ingepakt voor mijn neefje met van alles en nog wat, wat hij kon gebruiken, dat leek me erg handig. 

Dus ik dacht ik ben van het probleem af.. hoe naief kan je denken.. hoe dom kan je zijn.

Maar goed ik was al blij. het was opgelost.. zondagochtend, derde kerstdag, kwam ik weer in mijn werkkamer om de was op te ruimen en rook deze geur weer. dus ik op mijn handen en knieen door de kamer met de gedachten, zou ik nou dan toch muizen hebben, tenslotte zitten er veel muizen in de flat, tot dusver ben ik er nog van verschoond gebleven, hoe dat kan ik heb geen idee of ik heb gewoon ze nog niet gemerkt dat zou natuurlijk ook kunnen..

Maar goed er was niets te ruiken totdat ik in de buurt kwam van mijn schoenenplankje.. en ja hoor daar kwam de geur vandaan.. daar had ook steeds de tas gestaan voor mijn neefje. dus tja.. dat was dus de oorzaak mijn schoenen om nog duidelijker te zijn mijn wandelschoenen..

Dus ik besloot om meteen maar met mijn deo door de schoenen te gaan zodat die geur weg zou trekken. 

terwijl ik druk in de weer was met mijn dure  deo bedacht ik me ineens ik heb nog van dat spul dat nare geurtjes uit je huis verdrijft, had ik ooit gekocht voor mijn oude lokaal, omdat de vloerbedekking soms zo stonk , en met deze bus met geur vertrok de geur vanzelf en dus was het klaar en fris. dus dat was eigenlijk wel heel mooi dat ik dat nog had.

Dus ik meteen mijn schoenen helemaal, na de deo, nog eens flink ingespoten met dit spul in de hoop dat nu die geur verdwenen is, zoals ze beloven in de reclame.. maar het is nog even afwachten dat is duidelijk... maar ik blijf hoop houden

Helaas had dit niet het gewenste effect, dus opzoek naar de geurtjesverslinder...  inmiddels hebben mijn wandelschoenen een buitenleven ze liggen op het balkon als ik ze niet draag, ik haal ze ongeveer een uur van te voren in huis, spuit ze eerst vol met een menthol geur en zet ze dan even voor de verwarming zodat ik niet van die koude voeten heb als ik ze aantrek, ik dan nog uren moet lopen om mijn voeten weer warm te krijgen.

Heb wel het idee door de schoenen buiten te laten liggen, dat ze beter hun best aan het doen zijn om die geur kwijt te raken, ik heb af en toe het idee dat de geur verdwijnt. maar dat kan ook inbeelding zijn..


Geen opmerkingen:

Een reactie posten