dinsdag 4 juni 2019

ze heeft haast.. heel erge haast


Na het sporten, ik was wederom, ondanks mijn toch wat uitspattingen in Spanje mooi wel weer 2 kilo kwijt, nog 8 te gaan..  dus dat is mooi we gaan lekker door  ploeteren.
Het sporten ging lekker, ik had dat niet verwacht om eerlijk te zijn , maar het was ideaal,. het ging zoals het moet. ongedwongen en genieten.. 

Daarna moest ik nog even wat halen bij de Lidle,  ik was wat dingen vergeten, dus dat was mooi op te halen. ik was in de in heb alle tijd mood. erg lekker ook, .. 

Terwijl ik in een drukke rij stond, de jongen achter de kassa, was nog aan het leren, en dat was niet erg, voor mij stond een moeder met heel veel boodschappen maar we hadden een erg leuk gesprek, zeker over dat ze nu een auto had en dus alles met de auto kon halen en  niet meer met de fiets hoefde, ideaal.  We hadden lol en het erg gezellig.

Ineens komt er een vrouw aan stieren, vanuit achter de rij... ik moet een pakje shag hebben, doe dat luik even open, daar zit een knopje, ik moet nu een pakje shag hebben.. Enig sinds overruled.  bedacht ik me ineens. wat de heck.. dat gaat me niet gebeuren.. Dus ik tegen deze dame met een duidelijke doorrookte stem.. Sorry, maar wij staan hier allemaal te wachten en dus wacht u ook op uw beurt. Zij meteen, nou ik zou er geen moeite mee hebben als iemand voordrong.. ik zo nou ik wel dus u gaat maar terug naar uw plek achter in de rij en wacht maar uw beurt af.. 


Ik was met stomheid geslagen om eerlijk te zijn dat dit nog voorkomt al weet ik wel, toen ik zelf nog rookte, ik ook soms heel graag snel aan mijn sigaretten wilde komen maar ja ik komt ze in het vooruit.. dus tja.. prima lijkt me..  maar dit gedrag heb ik nooit vertoond..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten