vrijdag 28 juni 2019

bijzondere week

De week begon met een grote glimlach.. de maandag was de laatste les voor de leerlingen van de Faalangst. dus ik kon eigenlijk al weten dat ik de maandag erop uit kon slapen.. was even vergeten dat Wensen en Grenzen  er dan stond, dus tja ik  kan niet uitslapen maar dat is niet erg.. het is wat ik graag doe en waar ik veel voldoening uithaal

De maandag was een mooie dag, wel druk maar heerlijk, de kb ging lekker, ik begin weer op mijn oorspronkelijke niveau te komen, een paar weken eruit en vaak is het dan meteen mis en dat is dus  ook zo.. dus  maar dat is inmiddels aardig hersteld.

Het leuke is als je dus sport je met die leuke groep mensen kan sporten, daarna drinken we thee en praten we wat met elkaar, heerlijk en relaxt is dat altijd.

De dinsdag was relaxt, een aantal klassen al afgesloten omdat  ze niet meer terugkomen dit schooljaar. met de ISK leerlingen heerlijk buiten les gegeven met fopbal, met tikkertje met de bal, met ra ra wie heeft die mooie gouden bal van goud.. kortom spelletjes die ze leuk vinden, zo ook gewerkt met verstoppertje spelen waarbij 1 leerling gewoon naast een boom ging staan met zijn jas over zijn hoofd en die werd heel lang gewoon niet gezien.. zo bijzonder.. een andere leerling ging op het bankje zitten, een beetje voorover gebogen en dat was ook onzichtbaar, zo zie je toch wel hoe onopvallend je kan zijn als je juist iets doet wat normaal is in het volle zicht.


De avond naar de film geweest, genieten,  mooie film en door het weer was het goed uit te houden in de bios. 

Woensdag weer veel buiten me de leerlingen van de ISK, wat kunnen die gasten rennen. het is echt uniek. ik geniet ervan altijd.. De lessen gingen lekker om daarna de boodschappen te doen en te sporten de kb in de avond. heerlijk weer, maar vooral de thee na die tijd die maakt het extra leuk.

De donderdag begon de ellende, het rooster voor Wensen en grenzen was de deur uit.. gevolg er ontstond veel gedoe en ruis.. maar dat lost zich ook op op een gegeven moment. Daarna kwam een oud leerling eten, hij onderhoud mijn site en als beloning komt hij eens in de zoveel tijd eten.. ik wilde koerdisch voor hem koken maar door tijdsgebrek werd het toch iets van een groente taartje met salade, wel een aspergesoep vooraf en als toetje een 5 chocolade gebeuren. Het is een erg leuke avond altijd met hem, we lachen wat af en hij zal gaan kijken of hij mijn computer weer sneller kan krijgen zodat ik geen nieuwe meer hoeft te kopen.. ik ben benieuwd.

Vrijdag was een vermoeiende dag de loomheid van de dagen viel op mijn schouders met als gevolg dat ik dus niet echt fit was , maar ook wist dat het de laatste dag van de week was..  en dat was goed

het was een mooie en geslaagde week waar ik erg genoten heb
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten