zaterdag 22 juni 2019

Utrecht..

Soms zijn er momenten dat je jezelf een sukkel vind.. vanochtend dus, lag ik bed gisteravond, vroeg me af of ik de wekker al had verzet naar 8.15. Maar niet controleren natuurlijk.. gevolg om  6.05 de wekker met wel Ramses met het is stil in Amsterdam... nou in alphen ook. Niet in mij, daar loeit het stomme zak, je wist het,sikkkel etc. Dus maat weer omdraaien en toch nog heerlijk dommelen. . Om 8’15 gong hij echt en moest ik er echt uit, dus de dag begon. Tijd genoeg lekker rustig aangedaan, daarnaast wat geschreven nog, bundel Parijs bijna klaar. En naar het station. Op tijd de trein, en onze vaste plek gehaald. De toiletten. Op onze leeftijd is het toilet een belangrijk onderdeel in ons  leven.

Susan was zo slim om te bedenken dat we de bus konden pakken. Ik wilde lopen, stappen teller natuurlijk. Maar goed enthousiast richting het busperron een hele lange trap af om te ontdekken dat we aan de verkeerde kant stonden dus weer die trap op, God bestraft susan meteen bleek wel😀. Met de bus naar het museum waar de tentoonstelling was die ik graag wilde zien. Een kunstenares die met gebruik van afval en kunst uit het museum een expositie heeft gemaakt. Prachtig. De kunst is niet waar het omdraait maar haar gedachtengoed erachter. Ze neemt je mee van sfeer naar sfeer erg  mooi.
Daarna door Utrecht dwalen, eerst in de buurt van het museum heerlijk geluncht bij Kees. Goed en degelijk brood. Daarna even de flying tiger in. Ik wilde wat spullen kopen voor mijn moeders verjaardag dat ze jarig is (85). Ga de avond van te voren er al heen en ga het huis wat versieren.  Vind ze leuk gok ik.

Daarna nog lang door Utrecht gelopen met als conclusie dat we dat vaker moeten doen eerst het museum daarna de stad minder vermoeiend.

Om 16.55 de trein terug na wederom een heerlijke dag te hebben gehad .

Geen opmerkingen:

Een reactie posten