woensdag 19 juni 2019

dagje uit met de ISK ( de efteling)

Eigenlijk is de woensdag mijn heilig, ik kan dan een uurtje uitslapen,. ik ben vroeg uit maar als de vraag komt of ik mee wil met de klassen van de ISK, en zeker als we naar de Efteling gaan, dan ben ik om, dan wil ik mee en ga ik.. ik wil genieten daar..

Dus om 6.15 ging mijn wekker, een leerling had mij zijn tel.nummer gegeven omdat hij bang was zich te verslapen. Hij liet zijn wekker zien, die ging om de minuut vanaf 6.00 dus dat was een hele lange rij.. dus ik had beloofd dat ik hem zou bellen, zekere voor onzekere.. 

Maar om nou zelf te zeggen dat ik erg wakker was, nou nee dus.. ik was ook in divers sferen van het ontwaken.... het is zwaar, maar ik weet ook dat het de laatste weken zijn dus het gaat de goede kant op, nog even dan is het de lang verwachte vakantie van slechts 6 weken.

Had voor de zekerheid extra broodjes meegenomen, omdat ik de avond niet precies wist hoe laat ik thuis zou zijn, maar wel naar de kb wilde. Dus ik kon als ik dat wilde al brood eten en eventueel thuis een bordje soep zodat ik gewoon toch naar de kb zou kunnen gaan.

Het was onderweg naar de Efteling echt noodweer, dikke regenbuien en ook onweer en bliksem, gelukkig bij de Efteling klaarde het op. We konden vrij snel het park in. Voordeel van het noodweer was dat het mindere druk was, we konden snel naar binnen en ook snel in de attracties .  Veel dagjesmensen hadden vast bedacht dat ze beter niet konden gaan wegens het weer.

In het park zijn we eerst naar de Baron gegaan, daarna de vliegende Hollander, de vogelrijk. Genoeg losgeschud dus daarna het carnaval gebeuren. Toch even kijken wat er nu veranderd was, nou bijna niets. De pagode gedaan en tevens  de nieuwste attractie, deze was niet echt boeiend.

De leerlingen hebben genoten, wij dus ook.

Alle leerlingen waren keurig op tijd terug, dus we konden mooi op tijd de bus in . En op tijd terug weer thuis. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten