zondag 31 maart 2019

Let the sun shine


Natuurlijk weet ik het dat muziek je kan raken tot in je kern, soms ben je ineens veel gevoeliger voor bepaalde nummers dan anders.. zo ook afgelopen zaterdag toen ik bij een sixties concert was.. ik luisterde naar oa liedjes uit de musical HAIR, een vriendin van mij zong erin.. 
De eerste keer dat ik het hoorde was het niet echt iets wat raakte, het was mooi om te horen, maar nog net teveel dingen die me bezig hielden in mijn hoofd.
Ik was nog aan het landen.

En toen ineens..  toen de toegift kwam met aquarius en daarachter let the sunshine in.. brak het door alles heen.. ik moest me groot houden om niet in die kerk in huilen uit te barsten.. Om niet gillend en snikkend op de grond te gaan liggen. beetje overdreven, maar ik geef toe ik worstelde wel met mijn tranen en emoties. 


Zeker toen ik keek naar die vriendin van mij die daar stond te zingen in haar jaren 60 kleding. en zo vol overtuiging dit zong, alsof ze het speciaal voor mij zong.. 

prachtig. 

terug naar huis leek ineens Leiden veel mooier en boeiender, leek ineens de zon veel helderder, leek ineens alles nog mooier dan anders..

Er was iets afgestoft door de muziek van de jaren 60.. heerlijk.. ik heb zo genoten hiervan

dat ik nog bijna de hele avond het lied heb gedraaid... het raakte me enorm
en ach aangezien we in de zomertijd zijn beland, met alle voordelen en nadelen van dien, is het een mooi lied om zo deze week mee te beginnen.

voor een ieder Laat de zon binnen het word weer lente en ja ik heb de eerste lammetjes al in de wei gezien.. ook die in mijn favoriete kleur, nu nog een veulen in de wei en dan is het echt lente.

heb een mooie maandag.. en o ja het is 1 april.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten