woensdag 13 maart 2019

Duncan


Ik heb het met hem te doen. Je wordt gevraagd om mee te doen, al ergens in december, jouw liedje willen ze hebben en jij mag het gaan doen.

Dan krijg je de kans om jezelf te laten zien in een videoclip en je ligt naakt in een bak water, met je
blote billen, wat over de hele wereld gaat.... en dan horen we het, dan moet het zinken... bezinken...

Om eerlijk te zijn, vind het een mooi en integer liedje, vind de gedachte erachter prachtig, vind de sfeer die opgeroepen wordt ook mooi.. maar ik vraag me af of het liedje geen plasnummer gaat worden... het zou me niet verbazend als  het wegvalt.. Al zijn de wonderen de wereld nog niet uit.

Het enthousiasme die iedereen heeft dat het wel eens een winnaar kan zijn. ik denk vaak hoe harder men schreeuwt hoe minder men het geloofd.. en men roept het steeds. De bookmakers voorspellen die ook, maar het gekke is, dat zeggen ze ook al van Rusland wat nog niet gehoord is, of ik ben dom en gek, of men is gek. maar dat er iets niet klopt is duidelijk.

Het zou kunnen dat de rest zo slecht is dat men hoopt op betere liedjes. maar toch... het is bijzonder dat als een nummer nu al op 1 staat bij de bookmakers wat nog niet gehoord of gezien is.. het zijn speculaties.. dus ik wacht af... ik verwacht eigenlijk nog niets.

Het nummer moet je vaak horen, heel vaak horen, het zal helemaal liggen aan hoe hij het live gaat doen, of het zuiver is, maar ook hoe meneer Panenkoek de regie gaat doen, de onvergeeflijke fout bij Trijntje, het begin in zoemen op dat stukje sluier wat nergens op sloeg.. maar nogmaals  de wonderen zijn de wereld nog niet uit..  wie weet staat Duncan wel met zijn voeten in een bak met water, of houden ze het heel puur, geen bijzondere beelden, niets dan alleen hij op een leeg podium, mooi in beeld gebracht, hij in een gewoon stel kleding, geen fratsen, misschien brengen ze het in beeld zoals met Anouk, eenvoudig, geen poespas, het gaat om de artiest die zuiver zingt en om het lied.. en dan is het aan de stemmers.. we zullen zien..

Eerst maar door de voorselectie heen komen...


een paar reacties uit de hele wereld.
Honestly, I love a lot of the songs from this year's edition but this one...I have so many feelings. It makes me cry with my eyes, with my heart, with my soul. I feel this song with my entire being. It would be a crime for this not to win.

OMG how can I stop crying??? 911 pls!!!!!!

My only fear was, that he couldn't deliver the emotion and feelings live. Now I'm certain, this will winThis is literally one of the best songs I've heard in my life. Not just in Eurovision,my LIFE!Okay, I'm convinced, if this doesn't win it'll be a major crime.

Perfect song and perfect voice. Winner of 2019 

I Love you netherlands 12 Points from you neigbour Germany πŸ’ͺπŸ‡©πŸ‡ͺπŸ‡©πŸ‡ͺ

I think he is live bettter than in the video clipNetherlands gets lots of points from the jury but also by the televoters is my feeling, Amazing Singer and very sympathetic , i give 12 points to Netherlands 100% !!!


This is stunning. No words. It jumped to the top of the bookies betting odds for a reason. Massive winner vibes.

Echt prachtig. Ik ben zo trots dat dit onze inzending is! πŸ‡³πŸ‡±

Amazing! Next Eurovision 2020 Netherlands!!

OMG live is so much better, i really really love this song. Go Netherlands!


100500 points from Russia. From heart to heart! Oh, my God! It was... divinely!😍😍😍 Π£Π΄Π°Ρ‡ΠΈ Ρ‚Π΅Π±Π΅, Π”ΡƒΠ½ΠΊΠ°Π½!!!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten