vrijdag 22 maart 2019

even een avondje...

soms zijn er van die avonden die eerst niets lijken te worden en dan ineens omslaan in een heerlijke avond met jezelf.... 
Eerst had ik de airfryer gehaald, wegens heel veel goede reacties  dat het eten zoveel lekkerder is en dat je geen vet gebruikt etc, dat je je aardappelschijfjes er zo in kan gooien en dan laat je het gaan.. 
ik moet zeggen ik dacht er zijn tegenwoordig ook deze apparaten voor 1 persoons huishoudens.. dus tja ik dacht kopen dat ding.. wie weet gaat het gewicht of in ieder geval het vetpercentage naar beneden. Wie niet waagt wie niet wint.

Dus zondag ga ik het uitproberen.. Daarnaast dacht ik doe lekker niks, heb een mooie film staan die ik nog wil zien, ik wil nog even wat uiterlijk vertoon verfraaien. tenslotte moet dinsdag het haar weer in de revisie en moet er weer wat af... tevens wil ik ook mijn gezicht weer eens extra aandacht geven, ik had al een zonnenbank genomen op de sportschool, meteen ook even een punt meegepakt....

Thuis eerst lekker gegeten, dat wat toe is gestaan, mezelf een scrub gegeven en daarna een masker op het gezicht.. Achteraf niet handig als je dat doet terwijl je nog wat stoppels hebt staan. het laat dan moelijker los maar een kniesoor die daar op let..

Daarna heerlijk de feel good movie Zoo bekeken, is een film van erg laag niveau en je weet nu al hoe het gaat lopen, dus dat is iets waarbij je denkt. okey, verstand op nul en kijken en genieten.. 

Kortom het was een relaxt avondje gisteravond

Geen opmerkingen:

Een reactie posten