woensdag 20 maart 2019

gedoe en communicatiestoornissen ten top

Wat kan ik soms verdrietig worden over hoe er gecommuniceerd word met mensen, over hoe men niet nadenkt en men maar beloftes doet die ze niet na komen.. ik kan daar ook boos om worden ,al zakt dat al snel af en slaat het om in eerste instantie frustratie daarna in een soort van gelatenheid, van het zij zo.. en ik kan er niets meer aan doen...

Laat ik het simpel houden, ik had iets besteld, dit zou komen op zaterdag, zo ook gevraagd, dus dat was volgens mij goed geregeld en gedaan.. 
Ik alles voor zaterdag afgezegd omdat ik thuis wilde zijn als het pakket komt.. 

De hele week, voor de duidelijkheid al maandag besteld.. naar de zaterdag toegeleefd, op vrijdag van de leverancier een mededeling uv pakket word bezorgd, het is geregeld het is rond.. wees blij. morgen komt het..

Ik had de rode loper al uitgelegd, mezelf helemaal in stijl gebracht ik was er klaar voor.... en dan  op zaterdagochtend, na een nacht van de spanning toch wat minder slapen.. komt het bericht uw pakket komt van daag aan, volg de tracking code om te zien waar hij is.. om tot je stomme verbazing te zien dat hij pas maandag bezorgd gaat worden.. dat je dus helemaal niet een pakket krijgt. weg slingers, weg feestgevoel, weg rode loper.. verbazing.. frustratie, boosheid noem maar op, alles gaat door je hoofd heen.. maar goed dan ken ik mezelf en ga ik meteen in de doe modus.. ACTIE!!!

Dus ik de telefoon in, het bedrijf dat moet bezorgen.. die zeiden heel mooi, ja als de leverancier het pas vandaag aanlevert kunnen wij het niet bezorgen.. dat word pas echt maandag..
U moet maar contact opnemen met de leverancier.. kortom we gaan contact op nemen met de leverancier, die is niet te bereiken, of lastig. via een giga omweg kom je in contact met de service die over iets heel anders gaat, maar die helpt en inderdaad ziet dat het pas maandag gaat worden. De afdeling die over het verzenden gaat is gesloten.. is niet te bereiken. dus tja.. er kan niets meer gedaan worden.

Ik nog eens zoeken op de site van UPS en wat blijkt zit in hoofddorp dus ik denk ik bel op ga het pakket wel halen vandaag.. nou nee dat kan niet, de pakketservice is dicht. ik moet echt wachten totdat ze maandag voor mijn deur hebben gestaan, het briefje in de bus hebben gedaan dat ze geweest zijn, als weten ze dat ik er niet ben... maar toch.. dan kan ik ze bellen. Wanneer maandagavond? Vol programma.. dan gaan ze het dinsdag weer proberen of ik kan doorgeven dat het naar een ander adres moet..  en dan ????


En dan ineens, terwijl ik dit bericht type.. gaat de bel.. en ja hoor daar staat de UPS, met het beloofde pakje, maar niet de twee pakjes die zouden komen.. dus ik nog niet helemaal blij maar wel een stuk meer blij dan ik al was..

Kortom het geeft een hoop frustratie als men zo vaag is en blijft.. balen. maar wel superblij met mijn aankoop..

Geen opmerkingen:

Een reactie posten