maandag 18 maart 2019

om het af te leren

Je krijgt er nooit genoeg van kom ik achter.. helemaal blij, zeker omdat ik daar graag kom
Afgelopen donderdag hadden we een etentje in ons restaurant, waar ik al eerder over heb geschreven, maar nu met de deelraad. 

Eén keer per jaar mogen we uit eten gaan en eten we daar heerlijk. We praten wat bij en dank zij mij hebben we ingevoerd dat we na het eten meteen gaan vergaderen, dat scheelt een maandag overleg.  Als je er toch bent doe het dan in 1 keer samen, in deze tijd waarin niemand tijd lijkt te hebben is het wijsheid om dingen die je kan combineren te combineren.

Dus het is goed geregeld met elkaar vind ik, we zijn dan eerst aan het praten met een heerlijke maaltijd.

Dit keer kregen we een paprikasoep, daarna een griekse schotel, met voor mij shoarma van oesterzwammen, met 3 sausjes en patat en als afloop de vruchten sorbet.. 

Het is altijd een geweldige sfeer in dit restaurant de leerlingen te zien stralen, de docenten te zien manoeuvreren tussen de leerlingen en de gasten maar altijd is er tijd voor een praatje  een lach en opmerking. het is altijd gezellig. 

Je ziet de meest schuchter leerling in dit restaurant uit zijn of haar schulp komen, mede door de aanpak van deze twee geweldige vakvrouw.. die met "onze" kinderen de juiste knoppen weten in te drukken waardoor ze in hun kracht komen te staan en heerlijk aan het bedienen en koken zijn.

Nieuw was voor mij dat de kok aan  tafel kwam met het heerlijke broodje dip deze kwam brengen en kwam zeggen wie ze was en dat zij diegene was die voor ons kwam koken.. zo leuk vind ik dat je ziet het gezicht bij de gerechten.

Het is en blijft een uniek concept en voor een ieder een aanrader. voor weinig geld een heerlijke maaltijd van 3 gangen en het is een lust voor het oog, zeker als docent om te zien dat de leerlingen dit ik heb gehad in klas 1 en 2 zo opbloeien en zo in hun kracht staan

niets dan lof

Geen opmerkingen:

Een reactie posten