zaterdag 1 september 2018

lazy saterday

wakker worden,  de blog lezen van vriend Frans, een ochtendritueel de post bekijken, de whatsapp checken, even wat wordfeut dingen, een spelletje doen en dan het lijf uit het witte monster drijven om wat te gaan doen.. dit keer geen terreur van de wekker, die heb ik gisteren vakkundig de mond gesnoerd.. uitslapen is het niet 8.15 op, maar het is wel wakker worden op een tijdstip waarop ik wakker wil worden en niet word gedwongen. het geeft toch ook een uitgerust gevoel..

rustig ontbijten, rustig wat werken aan de bijna, op twee flarden na, bundel over Parijs, waarvan alles nog wel op de website www.flarden.nl moet komen te staan, al heb ik wel al naast Berlijn ook maar een hoofdstukje Parijs gemaakt bij het onderdeel flarden, omdat zoals het er nu uitziet ik rond de kerst nog een paar dagen naar Parijs ga. met een vriend, die daar nog niet is geweest, maar dat zit nog in de planningskoker.

De site met de flarden en de foto's van Parijs nog even klaar gemaakt op mijn site, deze is via de volgende link te zien: Parijs2018

Daarna gaan sporten met mijn sportmaatje, wederom mijn ringen gehaald op de Apple watch, dus ik ben goed bezig, al genoeg verbrand dus ik kan weer eten. Nog even nagepraat over een artikel dat werd gestuurd naar mij waarin stond dat als je een sixpack hebt je libido behoorlijk zakt.. leven mijn buikvet... ik heb geen sixpack, ja okey heel diep verstopt....

Na het sporten even langs mijn schooltje, daar foto's gemaakt van de sloop, om die op de site te zetten in het album week 7, het gaat snel met het schooltje....  en het gekke is dat het me nog niet echt raakt, .. waarschijnlijk komt dat pas als mijn lokaal gesloopt gaat worden dat zou me niet verbazen dat ik dan inderdaad meer last er van zal krijgen, maar mezelf kennende heb ik dan al goed afscheid genomen en is het goed.. het mag en het kan weg.. 

Lekker naar huis, waar ik voor de tv ben gaan zitten om te kijken naar de laatste aflevering van Bad Banks, het einde was zoals te verwachten was een open einde met als gevolg dat je nu al weet dat er een deel 2 komt maar dat is ook goed, het is toch een leuke serie.

Heerlijke salade gegeten, nog wat geschreven...
en zo kabbelde de dag langzaam naar het einde.

doorkijkje

restanten van de toren

gaat nu snel

gelukkig bloeien er altijd bloemen...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten