zaterdag 29 september 2018

kon er nu niet langer omheen

Ondanks dat ik momenteel erg aan het bezuinigen ben, kon ik het niet langer uitstellen. ik had er natuurlijk voor gespaard en geld voor apart gelegd, maar toch... ik dacht zolang ik het red met mijn 6 hoef ik geen andere.


Helaas deze week, en het viel me al langer op dat mijn mobiel wat begon te haperen, dat hij niet helemaal doet zoals het moet, het ging niet geweldig.. hij liep soms zomaar ineens leeg, dan weer deed hij het half.. soms werkte het scherm niet meer, moest ik tig keer tikken om te hopen dat hij ging bewegen.. kortom hij liep tegen zijn einde.


Lang nagedacht wel of niet een andere telefoon kopen...alles afgewogen.. kan het wel ja of niet, wil ik echt een andere telefoon. waarin ik vroeger gewoon impulsief een andere telefoon kocht, bedacht ik me nu. dat doe ik niet, nadenken en overwegen..

Uiteindelijk de knoop toch maar doorgehakt.. en nadat ik had gekeken naar de 8 of de 7 heb ik toch uiteindelijk besloten om de 7 te kopen. zoveel extra's heeft de 8 niet wat ik veel wil gebruiken. Tevens besloten om de telefoon gewoon zelf te kopen en niet met een abonnement omdat dat toch altijd veel duurder is..

Dus zaterdag  de dag dat ik zit te wachten op iets unieks.. mijn nieuwe i phone7.. wist ook meteen dat  mijn dag zal bestaan om mijn telefoon op te laden, alles over te zetten etc.. is altijd wel zo gebeurt maar toch het moet wel even gebeuren..

Dit is totaal geen punt, had nog genoeg dingen te doen voor mijn werk, dat wat ik nog niet af had en af kreeg, moest nog een les maken voor de lotus dus dat kon ik mooi even snel doen zodat ik weer helemaal bij ben nu met de dingen waarmee ik achterliep

Het is toch wel even lastig je moet namelijk ineens van alles regelen kwam ik achter, een nieuwe wallet voor de foon, de oude paste niet, dan moet je ook nog een dekglaasje kopen en toen hij er dan was... moet je dus meteen ook nog  alles terugzetten, en daar ging het wat mis.. ik geloof dat ik niet mijn laatste copie heb terug gezet maar een oude uit de cloud.. gevolg dat ik dus wat dingen moet bijzetten, zo ook mijn apple wacht weer in de picture moet krijgen, maar ook moet ik dus ervoor zorgen dat ik mijn sportapp van de sportschool weer er krijg, ook mijn pasjes app en noem maar op.. ik hoop stiekem dat  ze alsnog op de een of andere mysterieuze wijze ineens er weer staan maar ach anders is het niet anders het is ook zo gebeurt tenslotte..

Maar ongemerkt ben je er toch gauw een hele middag mee bezig, en het blijft en is natuurlijk ook spannend of het wel of niet lukt... of je het voor elkaar krijgt....

ondanks dat ik in het begin dacht dit gaat niet goed, omdat de telefoon zo warm werd blijkt het nu dus wel heel goed te werken, denk dat hij even moest wennen aan het feit dat hij ineens heel veel apps moest downloaden en bijwerken..

Maar hoe dan ook, ik ben er superblij mee dat is op zeker


Geen opmerkingen:

Een reactie posten