woensdag 19 september 2018

hmmmm

Soms zomaar komen er gedachtes op bij iets.. denk ik er over na. peins ik nog even door en denk dan..
hmmmm. het zal mijn tijd wel duren.... of niet..

Soms denk ik niet eens na maar weet ik wat ik moet zeggen als het moment daar is. weet ik hoe ik moet reageren op een klas, weet ik wat ik moet doen.. zonder dat ik er over nadenk...

Dit is een kleine inleiding op gisteren.. Ik had al slecht geslapen, ben ik soms goed in, wel om 10 uur in bed. toch blijven kijken naar Golden girls, om daarna  te laat te gaan slapen. halverwege de nacht ineens bedenken dat ik dus geen eten uit de diepvries had gehaald, maar wel nodig heb.. dus tja ik mijn bed uit met spierpijn in mijn linkerkuit. strompelen naar de keuken, eten uit de diepvries, in de koelkast gezet en terug in mijn veilige haven.. 

Tot dusver niks geks. geloof me dit is nog niets vergeleken bij wat ik wel meer doe.. maar daar zwijg ik wijselijk over..

Gisteren, hadden we om 12.00 vrij, omdat naar het schijnt in Alphen de grootste jaarmarkt is van Nederland. Van einden en ver komen hier mensen naar toe om spullen te kopen die ze niet nodig hebben, maar ook om spullen te kopen die eigenlijk al overjarig zijn.. het stikt er van de kraampjes maar het is voor mijn gevoel  totaal niks aan..

Toch weet ik dat heel veel mensen hier naar toe gaan en dan thuis komen met zoveel zooi wat ze echt dachten nodig te hebben, maar waar ze bij thuiskomst als de nutteloosheid van zien.

Kortom ik ga niet maar om 12.00 vrij is een kadootje vind ik.

Dus na mijn lessen, drukke dag ,.3 uur les, ben ik eerst boodschappen gaan doen,  en al mijn boodschappen op de lopende band gezet te hebben ontdek ik dat mijn snoeppaprikaatjes dus uit hun verpakking kruipen.. ze zijn dus gewoon verrot.. bah.. dus niet echt goed opgelet.

Daarnaast had ik keurig me aan het boodschappenlijstje gehouden, dat is de nieuwe manier van boodschappen doen om zo ook te proberen om geld te besparen, te voorkomen dat ik een te vol keukenkastje krijg, en dus na verloop van tijd te veel weg moet gooien,  maar ook om zo goed na te denken wat ik wil eten en ga eten.

Het werkt nog niet optimaal, omdat ik druk doende boodschappen aan het doen was, ik alles kocht voor een heerlijke rijstschotel, met allerlei groente met saté saus, met kroepoek, okay als ik alles bij elkaar gooi heet het nasi, maar daar gaat het nu niet om..

Ik kom thuis wil mijn spullen in de koelkast stoppen en zie daar dus de bak met eten wat ik uit de diepvries heb gehaald, waar ik minstens 2 dagen van kan eten...

Kortom ik heb niet nagedacht vandaag..  maar ach het zij zo..

hmmm we gaan gewoon de nasi maken en dat gaat dan maar in de diepvries.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten