dinsdag 4 september 2018

bizarre maandag

De dag begon heerlijk, ik mocht het eerste uur uitslapen, dat is een luxe voor een van zijn bed genietende mens. heerlijk.
Het  op maandag gewoon het eerste uur vrij hebben is een luxe, je ligt wat langer in bed. en nee ik ben niet fitter wakker geworden helaas. maar wie weet komt dat nog..

Heb deze ochtend eerst maar iets aangepakt wat me al langer dwars zat, waar ik mee zat,  in de hoop het open te breken en met elkaar in gesprek te raken, liep helaas anders  de deur werd vakkundig dicht gegooid.. . Dit vind ik heel verdrietig en het raakt me intens, De hele dag zat er toch een soort van knoop in mijn maag en baalde ik behoorlijk dat het zo loopt, maar helaas moet ik het accepteren en het maar loslaten..

Gelukkig had ik een heerlijke klas om les aan te geven, de klas had zin in de lessen, wilde ook graag wat doen, het was mijn oudste groep isk leerlingen, die weten me altijd weer op te beuren. We hebben de les met de voeten gedaan wat ik al eerder had beschreven en ze waren fanatiek bezig heerlijk.

Na de les kwam een isk leerling naar mij toe dat hij, ik had vorige week met hem gesproken over dat hij zich zo rot voelde, hij had echt lichamelijk pijn, van het verdriet wat hij in zich droeg.... ik heb met hem gepraat en hij kwam naar mij toe, sloeg zijn armen om mij heen en zei de mooie woorden, "Meneer ik kom altijd naar u als ik ergens mee zit, u hebt mijn pijn weggenomen.... ik voel me weer veel beter" Dit is een cadeautje voor mij, ik ben dan blij, dat maakte ook voor mij dat wat er vandaag gebeurde vervelend is, maar dat ik een andere weg heb te gaan, maar dit was wel de pleister die ik juist nodig had. De kids alsof ze het voelen, wat ben ik toch een rijk mens.. heerlijk.

Daarna heerlijk met collega's lopen te dollen en te klieren om de avond af te sluiten met een kb les.. wat goed was om zo ook mijn frustratie af te reageren..

De kb was een zware les vond ik het was afzien, ik ben na de les niet moe, tijdens wel. dus ik ben kennelijk heel fit, anders zou ik niet zo snel herstellen. maar toch.. het was zwaar

Bij thuiskomst meteen de was gedraaid, was ook nodig natuurlijk, daarna gekeken naar per seconde wijzer, het was even wennen de nieuwe presentator... ik weet nog niet of ik het leuker vind geworden maar dat ga ik nog ontdekken dat kan niet anders.. kortom het was een bizarre maandag..  en gelukkig, nu de maandag voorbij is, heb ik altijd het gevoel dat het bijna al weekeinde is.. en in het weekeinde staan weer mooie dingen gepland heerlijk


Geen opmerkingen:

Een reactie posten