zaterdag 5 maart 2016

Skoop

Dit keer was ik weer aan de beurt om een eetgelegenheid te zoeken voor de eetclub. Ik wilde heel graag naar de Bazar in Rotterdam, maar helaas was het daar vol. Dus moest ik een uitwijk mogelijkheid zoeken. Gelukkig kreeg ik via een echte kok de tip om eens te gaan eten in SKOOP, een klein restaurant, in een bijzondere stijl aangekleed en wat er prachtig uitziet. Dus het leek me zinvol om daar eens te gaan kijken en te gaan eten.

Een week van te voren had ik al de route uitgezocht met mijn tom-tom, omdat ik niet goed wist waar dit restaurant lag, uit de beschrijving van mjin bevriende kok. Dus ik zoeken,  achteraf bleek het niet zo heel moeilijk maar ja, als je van de andere kant komt, leg je het anders uit dan als je van alphen komt. dus dat was snel opgelost.

Helaas was ik wel keurig op tijd vertrokken, om op tijd bij het restaurant te zijn, maar helaas, er was werk aan de weg, De verkeersregelaars waren erg goed op de hoogte, een vaag gebaar naar die weg volgen en de W volgen. Dus ik vol goede moed op weg, ik kwam het bord W tegen maar dacht meteen al dit klopt niet, ik moet hier rechts af anders beland ik weer in Alphen. Dus ik ben een keer eigenwijs geweest, wat maar goed was ook, want ik kwam nu wel aan bij het restaurant.

Het restaurant heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen, geweldige sfeer, goed eten en zeer gezellig met elkaar. 
We kozen voor het verrassingsmenu, met de beperking voor mij, geen vis en geen vlees, en voor Ruud geen vis, en alles kon, alles deden ze. De opmerking op de menu kaart over dat ze alleen sla serveren als je er om vraagt, omdat de ervaring er is dat ze anders dat weg moeten gooien, en dat ze dat zonde vinden van het eten, vind ik zo mooi en zo goed, dat het restaurant daarmee al mijn hart stal.

Daarnaast is de inrichting prachtig en de de grapjes op de mannentoilet geweldig, zo hangt er een hand met daarop handdoekjes, een hand bij een lamp en ook een opwindbeestje is op de muur geplakt.Geweldig. Ik raad dit restaurant zeker aan, het is dan geen uitgebreide menukaart maar het eten is geweldig
 
 
 
 
  


 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten