dinsdag 15 maart 2016

eten met wensen en grenzen de oude crew

Het duurde lang, maar het lukte weer eens, iedereen kon eindelijk weer een keer bij elkaar komen om samen te eten.Dit heeft erg lang geduurd, om redenen die in de prive sfeer lagen. Toch vind ik het dan weer een feestje dat het uiteindelijk gelukt is om met elkaar af te spreken en om een etentje voor elkaar te krijgen.

Dus vanavond was het zover, we hebben afgesproken in Leiden bij de sushi tent om met elkaar onbeperkt te eten en te genieten van elkaars gezelschap en het eten natuurlijk.

Iedereen was gelukkig keurig om half 8 in het restaurant om aan te vallen op de beloofde sushi.. en natuurlijk was er veel bij te praten.

Het mooie is vind ik dat we eerst even met elkaar de verplichte vraag stellen over hoe het is en gaat en daarna vallen we met elkaar terug in dat wat we samen hebben. Serieuze gesprekken, grappen, van alles bespreken. Natuurlijk ook over hoe iedereen nu in het leven staat, van de singel status, tot net verliefd tot een relatie noem maar op. De reizen komen natuurlijk ook aan de orde, en we genieten van elkaar.

Traditie getrouw neem ik altijd voor alle 4 een cadeautje mee, dit keer mijn nieuwste bundel, omdat ik hem zo bijzonder vind. 

De avond vloog om, en het blijft altijd goed. 

Ik blijf het zeggen, deze groep mensen die met elkaar begonnen is met als eerste te draaien en bedenken van de serie lessen die nu al jaren met succes op onze school draaien van wensen en grenzen, dat is toch iets bijzonders, zeker omdat we met elkaar toch dat lijntje hebben, die band hebben met elkaar die je niet zo gauw hebt met mensen waar je eigenlijk maar een paar dagen mee werkt en dan pats het is een mooi en goed lijntje.

Heerlijk en ik prijs me weer gelukkig dat ik me bij deze bijzondere mensen mag voegen, en van ze mag en met ze mag genieten. 

Kortom een kostbare avond met elkaar.. heerlijk. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten