zaterdag 17 oktober 2015

zaterdag... en niet zomaar een zaterdag


Vandaag een bijzondere dag, elke dag als de wekker gaat, lees ik eerst altijd de blog van vriend Frans,
een ochtendritueel die ik zelfs op vakantie blijf doen. Dit keer was ik aangenaam verrast omdat het een blogje was speciaal over mij en mijn bundel die net uit is "Als het hek sluit" 
Ik was er door geraakt, ook omdat er iets stond over de foto's die ik maak, die maak ik inderdaad vaak op een andere manier dan velen, en ook maak ik ze en dan weet ik al dat ik ze ga gebruiken voor een flard, soms is de flard er al soms ontstaat hij later. Maar ze komen er. Altijd als ik dan thuis kom van de vakantie, zoek ik mijn foto's uit, en meteen komt de reeks om de hoek, voor de flarden.  Een hele serie flarden pak ik dan, die leg ik apart voor de collectors items, de flarden bundels die ik in ene klein aantal uitgeef van hooguit 5 bundels, die met fotos van de vakanties en met flarden dan gemaakt is. Altijd is er eentje voor mezelf, (logisch), voor het maatje waarmee ik op vakantie ben geweest, of maatjes en voor de KB in den Haag, met als gevolg dat soms mensen van uit andere landen mijn bundels die daar dan liggen ineens willen lezen.
Ik was dus aangenaam verrast, zeker ook, omdat vriend Frans aangaf dat hij wil proberen deze bundel in de schappen bij de V&D te krijgen.. al lukt het niet, het is wel iets zo moois dat hij dat wil doen. ik ben daardoor erg geraakt.

Nadat ik uit mijn bed was gerold de ochtend rituelen had gedaan, opende ik mijn facebook en tot mijn verbazing, waren er ineens heel veel reacties van mensen en begint de ingeslagen voorraad van de bundel inmiddels de bodem te halen. Kortom ik ben een gelukkig mens, kan niet anders zeggen.

Daarna wezen sporten wat erg lekker was, mede omdat het circuit zo lekker is, en dat ik kan genieten van het er zijn, de gezelschap die er is, heerlijk.

daarna met vriend Ayaz naar de zwarte markt in Beverwijk, zo heerlijk, ik wilde wat geurtjes halen en er is geen betere plek om het daar te doen, mede omdat de geurtjes daar ook goedkoper zijn.. dus ik ben weer helemaal blij nu met mijn geurtjes

Kortom de zaterdag had ene bijzondere lading maar heerlijk
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten