donderdag 8 oktober 2015

werk aan de winkel


Laatst kreeg ik onverwachts een vraag van een oud leerling van mij, hij vroeg me of hij mijn flarden site onderhanden mocht nemen om hem te vernieuwen en aan te passen. Ik ben natuurlijk de laatste die dan nee zegt. Ik vind dat leuk dat hij dit wil doen, al heb ik natuurlijk ook wel een beetje iets van.. okey daar gaat mijn werk waar ik lang mee bezig ben geweest

Al is het de laatste tijd er behoorlijk bij ingeschoten om de site up to date te houden, dus daar moest wat mee. Ik heb door een aantal technische problemen niet meer de mogelijkheden om hem helemaal up to date te maken, wat echt balen is, omdat ik het wel graag wil.

De laatste twee bundels bijvoorbeeld kon ik al niet meer updaten, omdat de software die ik gebruikte, frontpage het niet meer doet, bestaat niet meer. Gevolg is ook dat al mijn bladeren die ik klaar heb staan, niet meer te openen zijn, ze zijn onbekend voor het nieuwe programma dat ik heb gekregen via een vriend.

Kortom het is tobben en afzien en het lukt niet.. Het is zo wie zo al niet mijn hobby om een website te bouwen en daarom was ik ook al blij dat ik hem had, maar als het mis loopt, ik ineens niet meer kan uploaden naar de site omdat dat programma ook niet werkt. kortom het is tobben en afzien.

Maar daar was ineens die oud leerling die mijn vraagt of hij mijn site mag maken en hij houd rekening met mijn wensen, ook wat belangrijk is voor de site, dus geen fimpjes, ik wil ook graag alleen mijn ogen houden en ook de witte site, omdat ik dat zo heerlijk sereen vind staan, kortom hij maakt er iets moois van.

Gisteravond stuurde hij me een linkje waar ik een voorproefje kon zien, zoals jullie hier boven zien, is het nog lang niet af, maar ik ben al onder de indruk hoe ver hij is.. geweldig.

Het zal waarschijnlijk nog wel even duren voordat de site de lucht in gaat maar dat maakt niet uit
hij gaat de lucht in en daar gaat het om
ik ben zo blij en trots en vind dit zo gaaf dat hij dit doet..

zoals ik al vaker zeg. ik ben een gezegend mens

Geen opmerkingen:

Een reactie posten