zondag 18 oktober 2015

de koffer staat klaar

Waarschijnlijk is dit de foto die de komende dagen gaat verschijnen op mijn blog als ik op vakantie ben in Krakau, de foto's zullen op facebook staan dus er is genoeg te zien als je facebook hebt tenminste, en als je vriend met mij bent.


Ik heb er zin in, de koffer telt precies 19,58 dus hij mag mee, 20 is de max, ik weet nu al bij de terugvlucht heb ik maar 15 omdat ik altijd wat extra dingen meeneem, zoals alvast wat water voor bij aankomst, appels voor als we daar zijn, een paar kiwi's voor als ik opsta, kortom er is genoeg en het is goed.

Het voordeel van deze reis is wel, dat je al weet dat je daar in ieder geval geen zon hebt, dus je hoeft niet na te denken over iets luchtigs en iets warms voor als het weer wat minder gaat worden, dus ik kon simpel inpakken, natuurlijk heb ik teveel mee, maar dat weet je van te voren dat dat gebeurt, maar dat is niet anders, is ook prima. Het zijn vooral laagjes die meegaan, zodat ik het aan kan passen aan het weer.

De eerste dag, van aankomst, zullen we niet zo heel veel doen, wat rondkijken en genieten, de dag daarna gaan we lekker de stad in, genieten van de mooie beelden van de stad, helemaal zin in

De derde dag gaan we naan Auswitsch, ik denk dat het hard binnenkomt dit, maar we zullen zien hoe het loopt en is, we hebben deze excursie bewust op woensdag geplant om zo toch een beetje een dag er na te hebben voor het geval het heel heftig is.

De donderdag nog dwalen door Krakau en vrijdag weer terug

ik ben er klaar voor en heb er in in.
De voet is mee, dus die zal wel weer op verschillende plekken van zich laten horen op facebook.

Mocht het niet lukken om een blog te schrijven op de i pad dan staan er andere blogs

Geen opmerkingen:

Een reactie posten