vrijdag 9 oktober 2015

Met samengeknepen billen


Vanavond is ons theaterseizoen ook begonnen. Samen met vriend Frans, bestellen we een hele rij voorstellingen, okey herstel, Frans zoekt een aantal voorstellingen op, mailt mij deze, ik werp een vage blik, kijk in mijn agenda of ik die data kan, en zeg doen.... Daarna noteer ik in mijn agenda de tekst, theater Frans, en vergeet waar ik heen ga. 

Kortom het is voor mij elke voorstelling een surprise waar ik nu weer in beland, en het is alsof ik dan jarig ben en een kadootje mag uitpakken

Vanavond net voor ik weg ging en ik had het kunnen weten, ik werk tenslotte in het onderwijs met heel veel kinderen en die kinderen worden ook wel eens ziek.. en dus.. ja er heerst een buikgriepje.. kortom, ik ging heel mooi naar het toilet, en ik zal de details besparen.. maar ik heb de conclusie getrokken dat ik wel naar de voorstelling wil en ga.. en dat ik dan maar met samengeknepen billen ga zitten kijken, en niet te hard lachen.

Ik moet zeggen dat samenknijpen van de billen ging goed, dat niet zo hard lachen niet.. wat een grandioze voorstelling, met zoveel humor en ook zoveel moois erin. prachtig gewoon. Ik ben diep onder de indruk van hem. Ik had wel wat van hem gehoord, maar nooit bedacht dat hij echt grappig was en ook niet dat hij zo scherp, maar ook van die kleine grappige dingen doet in zijn show. 

Ik ga natuurlijk niet in details treden, dat vind ik onzin maar ik kan hem aanraden, hij was deze avond helemaal uitverkocht. Zijn grappen over het geloof, en dat in heel christelijk Capelle, waren geweldig ik moest er erg om lachen. Zeker de nieuwe versie van het Onze Vader.. fantastisch.

kortom een avond met samengeknepen billen, die ik niet had willen missen als opening van ons theater seisoen


Geen opmerkingen:

Een reactie posten