donderdag 15 oktober 2015

bijzondere donderdag

 Het was vandaag al een mooie dag, gewoon het idee dat ik aan de slag kon met mijn leerlingen, het eerste uur vrij dus een beetje uitslapen, daarna een uurtje les, een uurtje vrij en daarna weer een uurtje les met mijn isk groep, geweldig spul dit, ze hebben filmpjes gemaakt en die zijn toch goed geworden, we hebben vreselijk gelachen hierom met elkaar. Daarna hadden we een groots opgezette interventie. We mochten met het voltallige personeel van de 4 locaties naar 1 locatie om daar inspiratie workshops te volgen, wat heel inspirerend is maar nog niet net dat geeft waardoor je aan de slag gaat, dat is een beetje jammer.

Na de 3 inspiratierondes ben ik even snel naar huis gegaan om ineens te ontdekken dat mijn bundels er zijn, ze zijn klaar, je werk in een echt bundel vasthouden, van papier en met letters, is zo bijzonder altijd .. een heel bijzonder moment. Meteen begint het grote organiseren, een bundel voor de KB, een bundel voor mijn moeder en voor mijn broer, een bundel voor Kitty, een bundel voor etc.. kortom veel regelen in enveloppes en toch nog snel even op de bus gooien omdat ik graag wil dat de eersten aankomen bij de mensen die me dierbaar zijn. Voor 6 uur op de bus is de volgende dag in huis toch.. of zou de post daar nu minder werk van maken.


Daarna terug naar school, om sinds tijden weer een keer te eten in ons restaurant. en wat was het weer heerlijk dit keer. Samen met Elizabeth, waar ik altijd de workshops wensen en grenzen mee doe, is het een feestje, lekker bijpraten, lekker eten en genieten. Het was weer een geweldige maaltijd, 3 gangen, voor slechts 12,50 dat is echt niets. Inmiddels begin ik het te leren, mijn buik zegt ho genoeg en ik luister, ondanks dat ik de friet heerlijk vind, ben ik gestopt dus het werkt prima blijkt.
Het eten was prima zoals je kan zien op de foto's hieronder

Na het eten lekker naar huis, nog even genieten van de bundels, nog even heel even tv gekeken en vroeg naar bed, om zo te voorkomen dat de griep zich gaat doorzetten.. want daar heb ik nu geen zin in.. ik ga tenslotte naar Krakau...




Geen opmerkingen:

Een reactie posten