woensdag 4 juni 2014

Meneer hebt u gedronken??

Niet mijn gezicht en niet mijn neus, al zit het verschil tussen de rode kleur en de neus wel aardig in de richting.
Het begon zo op zondag, waarbij ik nog in mijn onschuld dacht dat ik alleen maar wat last had van wat haartjes die geschoren moesten worden in mijn neus. Het leek ook wat beter te gaan maar dan.. na het sporten keek ik even in de spiegel en dat had ik denk ik beter niet kunnen doen. Ik zag een knots van een rode neus op maandag. Niet over nadenken denk ik dan nog, morgen over, maar nee dus, vandaag was het een feest, ik leek wel Rudolpf de rednose rendier. Mijn neus glimt, de leerlingen kijken en er komt dan eentje die tegen mij zegt, meneer drinkt u. Nou als je mij echt kent weet je dat ik al vanaf mijn 25ste geen druppel alcohol meer heb aangeraakt, ik vind het niet lekker en ik word er ook niet vrolijker van, dus nee ik drink niet Bent u dan verkouden meneer? Nee ook niet, ik heb gewoon een puist aan de binnenkant van mijn neus en dat doet verrotte zeer, en is niet leuk, want neus snuiten gaat ook niet. En ja als ik chagrijnig reageer komt dat door die neus die zo vreselijk vervelend zit te doen.
Kortom ik loop de komende dagen met en rode neus door het leven, alsof ik heftig drink, ik verkouden ben, al kies ik dan toch liever voor de variatie van clowns neus, dat is tenminste iets vrolijker al moet ik zeggen ik word behoorlijk chagrijnig van clowns, vooral die Clini Clowns..
Het zal nog wel even door gaan voordat mijn neus weer in de orginele staat is maar goed voorlopig zal ik nog denk ik vaak horen 'Meneer hebt u gedronken," of iets in die strekking


Geen opmerkingen:

Een reactie posten