dinsdag 23 april 2013

onzin berichtenen een waanzinnige foto


soms lees ik op het internet diverse onzin berichten maar deze sloeg echt alles... hoe kan een man dit bedenken.. en ach zo is het weer de schuld van de vrouwen in onderstaande bericht..
 
 
vooral het hoofd van de voorste vrouw..
    
De Iraanse geestelijke Hojatoleslam Kazem Sedighi, die het vrijdaggebed in Teheran leidt, roept vrouwen op zich kuis te kleden en netjes te gedragen. Dat zou de beste manier zijn om aardbevingen af te wenden, schrijft The Guardian.

Twee weken geleden kwam de Iraanse president Ahmadinejad met een voorspelling: Teheran zal spoedig getroffen worden door een aardbeving. Iets waar seismologen al minstens twintig jaar voor waarschuwen, gezien de aardbevingsgevoelige ligging van de Iraanse hoofdstad.

Volgens de bekende Iraanse geestelijke Sedighi kan de 'naderende aardbeving' echter voorkomen worden als vrouwen zich kuiser gaan kleden en zich goed gedragen. Hij wijt aardbevingen namelijk aan te bloot geklede vrouwen. 'Veel vrouwen die zich niet bescheiden kleden, brengen jongemannen op een dwaalspoor, corrumperen hun kuisheid en verspreiden overspel in de samenleving, wat de kans op aardbevingen doet toenemen', citeerden Iraanse media de geestelijke.
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten